Ahojte,
chcela by som sa opýtať, či je vhodné používať prípravky na vlasy s rôznymi účinkami. Teda napr. šampón na polámané končeky, kondicionér proti krepovitosti a masku na regeneráciu. Je to vhodné? Prosím poraďte mi, už vopred ďakujem. :/ :)
Prípravky na vlasy s rôznymi účinkami
ja mam zo zihlavoveho lupiny
Suhlas s Xy:) - malinko obycajneho (zihlavovy, brezovy) samponu, posledne oplachnutie ladovou vodou, trochu kokosu na konce a si frajerka za par centov.
Petra125 a nekrepati vlasy?
vôbec to nevadí, robím to tak odjakživa - šampón proti vypadávniu, kondicionér a objem, maska (iba občas) na lesk :D a všelijako sa to strieda :D :)
V dm drogerke su take ALVERDE (to je najlepsi) alebo potom balea.ale alverde je naj
a aky prirodny sampon by ste mi poradili, co nezatazuje vlasy a nerobi lupiny
cim viac takych nezmyslov som davala na hlavu, tym viac som mala horsiu kvalitu vlasov. teraz pouzivam prirodny sampon a kokosovy olej a vlasy su pekne a leskle, nic im nechyba. na vlasy som bola vzdy zatazena a pchala som do toho najviac penazi, pritom to vobec nebolo potrebne. samozrejme vlasy nezehlim, nefenujem.
mas to uplne jedno co pouzivas. ked raz mas vlasy znicene, nezregenruje ich uz nic, lebo vlasy su mrtve tkanivo.. takze mozes si dat na vlasy co chces, je to uplne jedno