Psoriaza, ekzem, kozna choroba

Príspevok v téme: Psoriaza, ekzem, kozna choroba
elara

vsetci ktory uz o tom poculi vieme o com je rec,flaky na tele,hlava,mokvajuce,svrbiace a lupienky....4 mesiace nim trpim a nemam odpovede ani co to je ani ako to liecit a preco sa to stalo....ale za pokus stoji vyskusat co ja....nepomohlo mi ani vymena samponu ani kremy ani antibiotika ale jedna vec predsa obnovila kozu a to by si aj lekari mali uvedomit ze nieco to do seba ma.....KUTERID! mala masticka ked vam popraskaju kutiky ust zahoji raz dva kozu....obsahuje nejaku latku ktora hoji...po 2 dnoch sa mi krasne zacala hojit cervena koza....nie je sucha....za pokus to stoji dufam som niekomu pomohla....ten kto vyskusal vsetko vie co by pre neho znamenalo keby to aspon trosku zmizlo.....s pozdravom:)elara

Jana_555

Dobrý deň , mne veľmi pomohol vitaberin krém.. Je to krém na prírodnej báze s obsahom extraktu z rastlinky berberinu .. v indii a v čínskej medicíne sa využíva na liečbu kožných ochorení.

tornadolou

tu mast, co pise brujes, golden ointment mam doma uz treti kelimok :) zacali mi ju pouzivat aj dalsi clenovia rodiny (sestra na akne, mama proti vraskam). mala som ju od kamosky na vyskusanie a pomerne rychlo nastalo zlepsenie. pokozka sa uz neolupuje, zostali slabucko zacervenane flaky.

brujes

odporucam golden ointment, mojej sestre pomohol sa dostat do stadia, ze nema viditelne priznaky...skratka, ona vie, ze ju ma, ale jej okolie to uz nevie

lumila28

Môj manžel mal psoriázy, nekonečné návšetevy lekárov, liečiteľov, rôzne mastičky, procedúry,nič nepomáhalo, a ak tak len nachvíľu, no potom sa to opäť na pokožke vybúrilo.Bol u jedného alternatívneho lekára, ktorý lieči ľudí pomocou prístroja Biocon, povedal mi, že tie problémy pochádzajú z rozhádzanej frekvencie tela vďaka elektrožiareniam z mikrovlnky, telefónov, telky....tieto choroby patria aj k psychotomatickým.Dal mu náramok, ktorý má v sebe čip s frekvenciou, ktorú vyžaruje jeho prístroj pomocou ktorého liečil ľudí. Aj keď sme náramku neverili, po dvoch týždňoch mu fľaky na tele začali miznúť, teraz má krásne čisté telo.Touto cestou sa chceme p. doktorovi poďakovať. Ak by si chcela môžem ísť za ním a poviem mu nech ti náramok zašle na tvoju adresu. Ja som zaň dala 28 €, no pre mňa má hodnotu zlata.Môžeš mi napísať na moju adresu 0505lulu@gmail.com, napíš mi tvoju mail. adresu, pošlem ti tam fotky pred nosením náramku a po. Každý týždeň sme si to fotili.

onn

ziadne mlieko
maso
alkohol
cigarety

treba ryz tyzdenne dietovat
pit vodu sportovat
ist na slniecko

telo sa da do poriadku tak za rok budes na tom dobre ver mi ..

ziadne maste zazracne nepomozu

StanleyH

Na tento celkovy problem su asi najvhodnejsie vysokokvalitne Omega 3 kyseliny. Riesia problem s cholesterolom, cize aj tukom v kozi a aj vyliecia dany problem. Masticky niesu riesenie. uzdravia len kozu a nie to co je v tele

- mira

Elara, hlavnou príčinou psoriazy je stuhnutý tuk v oblasti kože a pod ňou.
Vyliečiť úplne sa dá. Zo začiatku by si mala na 2 mesiace úplne vylúčiť všetky tuky z jedla, a dávať pozor i na tie skryté v potravinách a nejesť priveľké množstvo bielkovín a potravy vôbec, pretože i tie sa v nadbytku menia v tele na tuk.
Jedz hlavne zeleninu pripravenú rôznymi spôsobmi za tepla i kvasenú surovú. Jedz obilniny nerafinované s dostatkom vlákniny a malé množstvo /l lyžica na porciu/ strukovín alebo ryby, prírodné bylinné koreniny v malom množstve a morské riasy. Až po 2 mesiacoch zaraď malé množstvo tuku vo forme semienok alebo asi 1 lyžičku panenského sezamového alebo slnečnicového oleja denne v jedle. Takto sa prečistíš.
Pozor na búrlivé eliminácie, ktoré môžu pri čistení nastať- vylučovanie hlienu, výtoky, vyrážky a pod.

Dano__

Dovolím si taký malý výcuc z príbalového letáku. Pozor! Kortikostereoidy sú svinstvo a pokiaľ je to možné, treba sa im vyhnúť. Nechajte si ich len ako naozaj poslednú možnosť. Teda ak nechcete mať strie, nadmerné ochlpenie, poškodenú pečeň a obličky, ...

KUTERID® ung 20 g

Kuterid krém alebo masť je indikovaný na tlmenie dermatóz, ktoré sa prejavujú zápalom a pruritom a odpovedajú na liečbu kortikosteroidmi

Špeciálne upozornenia
Pri dlhodobej aplikácii (viacej ako 2 až 3 týždne) na veľkú ploche kože, na citlivú kožu, alebo pri použití okluzívneho obväzu na mieste aplikácie, je nutné pravidelne kontrolovať, či sa neobjavujú možné systémové účinky. Vzhľadom na zvýšenú absorpciu dermatosteroidov u detí, je potrebná mimoriadna opatrnosť pri aplikácii tejto vekovej skupine. Kuterid sa nemá aplikovať na oblasti kože infikované hubami alebo baktériami, pokiaľ sa súčasne neaplikujú vhodné antimikrobiálne lieky. Betametazon dipropionát môže maskovať symptómy infekcie.
Kuterid sa nesmie aplikovať do očí, ani v ich blízkosti. U pacientov s porušenou cirkuláciou v končatinách je nutné Kuterid aplikovať opatrne vzhľadom na možné riziko vzniku ulcerácií na koži. Terapiu Kuteridom treba prerušiť, pokiaľ by sa objavili príznaky systémovej absorpcie alebo reakcie precitlivenosti.

Nežiaduce účinky
Pokiaľ sa Kuterid aplikuje podľa odporučenia, nežiaduce účinky sú veľmi vzácne. Ku známym nežiaducim účinkom patrí suchá koža, podráždenie, miliária, folikulitída, strie, atrofia kože, pichavé pocity na koži, pálenie, svrbenie, alergická dermatitída, fotosenzitivita. Sekundárne infekcie hlavne na tvári sa môžu manifestovať napríklad ako steroidová rozaceformná dermatitída, vyskytnúť sa môže aj steroidové akné a začervenanie. Telangiektázia, zmeny v pigmentácii kože, ekchymóza a hypertrichóza sa popisujú pri dlhodobej aplikácii.

Predávkovanie
Pri predávkovaní môžu vzniknúť systémové účinky vrátane suspresie osi hypotalamus – hypofýza – nadobličky, Cushingov syndróm, hyperglykémia, glukozúria, hlavne pri dlhodobej pravidelnej aplikácii krému alebo masti na veľkej ploche, pri používaní okluzívnych obväzov, u detí a dojčiat.

elara

ja vravim len co mi pomohlo po tolkych vyskusanych veciach...tym ze niekto ma komplexi ze iny sa snazia poradit mudro a pritom je xzaujimave ze ja som si ten kuterid kupila bez recepnu v lekarni....a az dva...a pritom sa to hoji neviem kto by sa mal upokojit.....drzost slovakov nema hranice.....esteze existuje net za co sa schovat....a pekna som o to s abat nemusis:) hore dakujem za radu
to mi nepomohlo