mocovy kamen

Príspevok v téme: mocovy kamen
test

Dobry den, pred 5 dnami mi po kolike a naslednejh navseteve CT nasli ladvinovy kamen. ma velkost 6x5 mm a je v lavej casti. Doktor mi predpisal novalgin a pitny rezim ze by som ho mal vymocit. Silne bolesti sice presli, kamen som vsak nevymocil a bolest sa moze kedykolvek vratit. Tym ze ho mam nemozem ist ani na dovolenku a aj ma to obmedzuje v praci. Neviem preco ak mi ho nasli ma neposlali na operaciu a nevybrali mi ho. Ako dlho moze trvat kym sa kamen vymoci a co mam robit dalej? Bolest sice uz nie je taka intenzivna ale obcas to citim aj ked koliku som od vtedy nemal. Doktor povedal ze je v 2 tretine a ze zatlacat ho do ladviny a tam ho rozbijat nema zmysel. 5 rokov dozadu mi kamen vytahovali a uspesne ho vytiahli. Teraz mi taku moznost ani nespomenuli. Prosim o pomoc.

RNG

Caj z byliny chanca piedra(polievkova lyzica do pol litra vody, povarit 10 minut, ostat, zliat, nefiltrovat) odstrani za 2 mesiace 94% ladvinovych kamenov.

mandolinka

Existuje prípravok na rozpúšťanie kameňov, či už močových alebo žlčníkových volá sa Chanca piedra.