bolesti hlavy v tehotenstve

Príspevok v téme: bolesti hlavy v tehotenstve
Ewka12

ahojte tehulky,potrebujem radu aky liek mozem uzit v tehotenstve ak ma boli hlava.uz nevladzem.minuly stvrtok ma bolela cely den,pomohol len spanok,teraz cely vikend,v sobotu,nedelu aj dnes rano.uz neviem co mam robit,je to taka hnusna pulzujuca bolest,skor migrenova,vadi mi svetlo aj zvuky,je mi na zvracanie.mavala som sem tam migreny aj predtym kym som nebola v tom.ale nikdy nie taketo trojdnove.davala som si studeny obklad,teply obklad,spala som,nic nepomaha.vcera som si dala aj paralen a nic.uz som zufala,neviem fungovat takto.

horatio

ja bezne nemavam bolesti hlavy, mozno raz za rok, ale v tehotenstve som zazila hadam moju prvu migrenu, nastastie trvala len 1,5 dna. treba vela pit, paralen sa sice asi moze, ale zbytocne by si ako tehulka lieky brat nemala, teda myslim tym, ked to aj tak nema dlhodoby efekt, asi fakt to len nejak pretrpiet a tesit sa na babo. drzim palce

netehulka

Aj panadol sa moze uzivat. Ja som mala bolesti hlavy do 17 tyzdna, non-stop, islo mi hlavu roztrhnut. Vitaminov som mala dost, proste nastala v organizme zmena tlaku, treba to nejak odtrpiet a vela pit.

Ewka12

no krk mam priadne stuhnuty lebo pracujem cely den pri pocitaci ale prchadzam sa a natahujem,chodim pravidelne na masaze,dnes mi gynekolog povedal ze si mam kupit magnezium

aloepriroda

Ewka skús zvýšiť denný príjem horčíka,tieto príznaky možu byť z dôvodu jeho znížených hodnôt v organizme.