abstinujúci

malí anjelik

rozmýšľam, už dlho....byť sama s ním, alebo bez neho......čím je človek starší, tým má menej možností

2bodka

ak pri tebe nestoji, posli ho k vode... nebudes stastna, clovek musi mysliet aj na seba a nie robit len dobro pre druhych. Zacni od znova BEZ NEHO.

malí anjelik

poznám ho už 4 roky, keď sme sa spoznali zatajil, že pije, prišla som na to po roku, o tejto téme sa nechcel baviť....zašlo to až tak ďaleko, že som mu povedala nech odíde a dá sa do poriadku, tento proces trval rok.na protialkoholické ísť nechcel(čo by na to povedali v práci...)stále ma prosil, aby som mu pomohla,no potom nechcel....nechodil do práce, túlal sa....až som sa nahnevala a zobrala som ho k lekárovi, vydržal týždeň..tak som to zopakovala....psychiater.....lieči sa ambulantne.....v júni bol rok, čo nepije...mňa to stálo veľa veľa síl....a čo ma mrzí najviac? ak mám problémy ja nestojí pri mne....a to už je iná diskusia

kpl

No tak vlastne ti na nom nevadi, ze je abstinujuci alkoholik, ale to, ze je sebec. A predtym ked pil, tak sebec nebol. Teraz zase neviem, co od nas ocakavas. Chces, aby radsej zacal pit a nebol sebec? Ak ti nevyhovuje aky je teraz, tak v takom vztahu nezostavaj. Povahu cloveka nezmenis. Napis nieco viac lebo zatial som nepochopila o co ti tu ide. Hm? Kolko mas rokov?

elsa5.5

za to že je sebec nemôže alkohol taký jednoducho je a taký bude to nezmeníš nikdy nebude brať na teba ohľad vždy bude sebecký,myslieť len na seba...