mozte mi prosim niekto poradit ako sa mozem vyrovnat s priatelovou exmanzelkou? myslim tym vobec ze ich vztah zasiel tak daleko aj ked to nebolo z lasky... vobec, cela ta minulost okolo toho je nieco na co nedokazem prestat mysliet. ja ju nepoznam, ale zaroven nedokazem o nej nezistovat veci... proste ma to velmi trapi a neviem ani preco az tak velmi a neviem co stym...
co mam robit s jeho exmanzelkou?
neviem ako prestat mysliet na to ze ona bola...
mne proste vadi ze spal s inou, hlavne ked pre mna je milovanie nieco viac ako sex a hovori ze aj pre neho. on sam to lutuje, kedze zevraj uz vie co je skutocna laska... len ja mam problem mu verit. mam problem...
hm... k byvalemu partnerovi... mala som jednu vaznu znamost a k tomu citim velky odpor a strach a nenavist. bol to clovek manipulator, ktoreho som si skoro vzala. kebyze je v tejto krajine a zacne s niekym chodit tak mi je tej baby luto, asi by som ju len varovala, lebo to nechala len tak. hlavne ze nie je v mojom zivote. proste ho neriesim a nas vztah povazuje za ukonceny a dostal ma don tym ze mi vlastne povedal ze to tak ma byt, lebo je to z hora tak dane... no bol mi sympaticky a tak som sa poblaznila... atd.
viem ze zalezi hlavne na pritomnosti...
len neviem ako to nechat byt. vzdy som mala predstavu niecoho cisteho a dokonaleho... a az po mesiacoch vztahu som si uvedomila, ze to ze vobec ich vztah bol ma zranuje. ona robila este vela blbosti a hrozne klamala nasim spolocnym priatelom...
to nerieš ja som to mala pred 10 rokmi a zbytočne ta to vyčerpa,skus to otočit na seba čo citiš k nejakemu byvalemu frajerovi?
nerozumiem preco to riesis! nezaoberaj sa minulostou ale pritomnostou a buducnostou.