mozte mi prosim niekto poradit ako sa mozem vyrovnat s priatelovou exmanzelkou? myslim tym vobec ze ich vztah zasiel tak daleko aj ked to nebolo z lasky... vobec, cela ta minulost okolo toho je nieco na co nedokazem prestat mysliet. ja ju nepoznam, ale zaroven nedokazem o nej nezistovat veci... proste ma to velmi trapi a neviem ani preco az tak velmi a neviem co stym...
co mam robit s jeho exmanzelkou?
jjj, ty si teda dosť naivná, to ho akože bývalá k manželstvu donútila a on sa bránil, že a len ty si jediná ktorú ľúbi? Máš velmi nízke sebavedomie, vobec si neverís a v tom spociva aj tvoj problém
v poslednej dobe sa aj menej milujeme a ked uz predsa, ja sa necitim v pohode. proste si to neuzivam, resp. fyzicky ano, ale citovo sa citim na mile vzdialena... vobec to nie je ako predtym.. toto mu zatial som nebola schopna povedat. viem ze by ho to zranilo...
Jeden mudry pan z filmografie povedal, ze jedine co ho zaujima, je buducnost, pretoze tam stravi zvysok svojho zivota....skus si tie slova osvojit.
hm... myslim si, ze sa radikalne bojim blizkosti a zranenia... hlavne blizkosti. a aj straty samej seba...
dakujem vam... :) citim sa trochu lepsie. je pravda ze mam nutkanie s nou superit a byt najlepsia. som zvyknuta byt najlepsia... co ma na nej zaujima? neviem, proste mozno len zvedavost... aby som naozaj vedela ze sa veci maju tak a tak. je velmi paradoxne ze viem ze ma moj partner miluje, a viem ze ma neopusti... ale aj tak v po emoconalnej stranke mu neverim a som mimo...
to ta važne trapi,že spal s inou,ved sa s toho zblazniš,kašli na nu,pokial sa vam ona nerype do vztahu tak na nu vobec nemysli,keby snou chcel byt tak by bol.
Mam z toho dojem ze chces byt najlepsia.Mas partnera lubis ho,je vam dobre.Nemusis s nikym superit ani porovnavat sa.Zi si svoj zivot a vas vztah,tato cesta ktorou ides ta nedovedie k cielu.Bud sama sebou a to co bolo bolo neopravis to je to minulost ta sa zmenit neda.Dievca buduj a tvor a ries co bude.S tym sa da vyhrat a minulost len mozes prijat ta sa nezmeni.
ja ti tym chcem iba povedat,že tvoj priatel tiž určite nezistuje s kym si bola pred nim a pod.Teraz ste spolu a to je podstatne,o jeho byvalej nezistuj,ja som to mala podobne,ale s tym nič nespraviš,dokonca som aj exmanželka,a mam 10 rokov svoj vztahktory je velmi dobry(manželstvo)a moj ex ma tiež novu rodinu a poviem ti,že ja si ani nespomeniem na neho a on na mna tiež nie
No ona BOLA a ty SI !!! ale ak neprestanes tak to bude= ona BOLA a ja TIEZ.
som sa chcela akurat opytat ci tento partner je tvoj prvy.takze nie. bud rada ze mas chlapa a zbytocne neohrozuj vas vztah vecami ktore su absolutne nepodstatne.ty mu jednoducho neveris.a neveris ani sebe.to ze ten pred tym bol kardinalny blbec-neznamena ze aj tento-alebo niekto dalsi bude,ze ti aj tento partner ublizi.co ta konkretne zaujima o jeho exmanzelke???