Mam pocit, že moj penis je maly. Mam 18 rokov a v obycajnom stave bez erekcie ho maju chlapy odo mna vacsi a to tak trojnasobne. S erekciou dosahuje tak 14 cm, no bez nej sa mi zda byt dost maly. V chlade je o dost zmenseni, mam strach, ze to nie je nic, co by mohlo uspokojit v neskorsom veku partnerku.
Hanbim sa zato ked idem na plavaren a mam sa vyzliect v satni a je dost maly. Cital som, ze priemerna dlzka by mala byt 15 cm, no ja mam s erekciou tak 14.... bez nej je to o dost menej :(
Penis - prosim poradte, len seriozne
napis miery
moj penis je dost maly....moze to byt tym ze som tucny?? alebo to je niecim inym
severské národy kedže mali zimu tak pri neerekcii bol viac schovanýý ako u južanou ktorým zasa o to menej narastie ked sa postaví.. čiže napr. v porovnaní pri erekcii ked majú rovnakú dlžku tak pri neerekcii majú rozdielné dlžky :)
Myslim si ze si nemusis robit starosti, ak mas pri erekcii 14 cm je to standartny priemer a nemas sa za co hanbit a ked nemas erekciu tak je to uplne jedno aky je velky... Myslim, ze tvoja velkost uspokoji ;)