Dobry den chcel by som sa spytat ci mi nevie niekto poradit co mam robit ked moje vlasy su take bezfarby a bez lesku. Prosim poradte. Dakuejm
CO ROBIT PRI NELESKLYCH VLASOV
ja pouzivam od loreal paris elvital (kuru na vlasy: Nutri-gloss), ta robi to ze su tie vlasy lesklejsie
ja si robievam taký mix zo žĺtka a olivového oleja....necháš to takých 5 min pôsobiť a potom umyješ šampónom...mne to dosť pomáha,aj keď mám lesklé vlasy od prírody,ale niekedy ich treba vyživiť...dodá im to veľa vitamínov...
Nálev z lipy podporuje krásu a zdravie vlasov. 50 g čerstvého alebo sušeného lipového kvetu zaliať litrom vriacej vody. Nechať lúhovať pol hodiny. Pri poslednom opláchnutí si nálevom dobre vymasírovať pokožku hlavy. Lipa pokožku jemne dráždi, čím zlepší jej prekrvenie, ktoré dobre vplýva na výživu podkožných buniek.
ps:tie orech.listy nachaj luhovat aspon 15min!
ahoj,ten ocot riedeny vodou ti radia babulky spravne,ale skorej ti pomože na lahšie rpzčesavanie vlasov.na lesk je najlepšie čo može byt zabal z gliskur,mam to vyskusane a este je vyborne ked zabariš orechove listy,dodaju vlasom lesk,pevnost aj jemny otien.neviem či si vlasi farbis,ale tak isto su vyborne garnier ovocne farby.dodaju vlasom lesk.skus!
po umyti na zaver si oplachuj vlasy studenou vodou (aku znesies)-vlasy by mali \\\"vrzgat\\\" pod prstami. Ako varianta k octu posluzi aj citronova stava zriedena s vodou, ak ti ocot vadi.
Potom je to uz o strave (kuracie maso, ovsene vlocky, orechy, rozne semiacka - tekvica, slnecnica, lan a vajicka su tiez vhodne).
Neviem, akej farby mas vlasy. Existuju na to babske recepty: na svetle vlasy - oplachovat kamilkami, na tmave vraj silnejsia kava(+ to posilnuje vlasove korienky).
Skusit mozes aj sprej \\\"Got2be\\\" na lesk vlasov z drogerky.
skus si ich umyt studenou vodou
Ahoj, skus si kupi B-komplex