Ja som este ziadnu nemal ona mala dvoch aj to tak ze max to bolo jeden krat dva krat a nic s toho ... ale ked som sa pytal do detajlov tak jeden ho mal vraj strasne velky ale ze to bolo velmi neprijemne a bolestive ... aj ked je to neprijemne bolestive mam strasnu depresiu s toho neviem preco aj ked je spokojna a spime spolu uz vyse roka neviem co mam robit zbitocne panikarim ? :/
Zmierim sa s tym alebo nie ?
zavri sa doma a lutuj sa dalej. takych uboziakov zeny neznasaju. takze ked sa tvoja priatelka s tebou coskoro rozide , nebudem sa cudovat. ale nebude to kvoli tvojmu penisu ale kvoli tvojej ubohosti
vacsie lepsie? vacsie je akurat "dobre" na poriadnu bolest. Co ti prekaza, ked ti povedala, ze je jej s tebou fajn? Chces sa utapat v depkach, aby potom odisla k niekomu, kto sa nebude trapit pre hluposti a rozosmeje ju narozdiel od teba? lebo takymto pristupom len na nu prenesies svoje negativne myslenie...
Vztah nie je len o sexe, rovnako ako sex nie je len o penise...
Prepacne ze panikarim ale ja viem robim nezmyselne sceny :( ale nechapete ja som jej podsatte prvy ktory aj jej vraj doprial a bol to pre nu prvy skutocny sex vraj pred tym nic take neprezila ale tak ja mam depku z velkosti ze co ak je lepsie vacsie
Súhlasím jankou, načo sa vypytujes na bývalých ked si z toho potom rozsypany... Čo si čakal, že ti povie, že to nestalo za nic a v posteli si Boh len ty?
Súhlasím jankou, načo sa vypytujes na bývalých ked si z toho potom rozsypany... Čo si čakal, že ti povie, že to nestalo za nic a v posteli si Boh len ty?
chod sa liecit