Ahoj.
Za posledne dva roky som pribrala presne 40 kg. A uz aj vtedy som bola obezna. Ked som videla to cislo a v duchu si vynadala, ze kedy si konecne kupim vahu (kedze som sa cele dva roky nevazila), rozhodla som sa.
Sportovat je pre mna namahave, funim, dychcim. Ale zacala som chodit do fitka na bezecky pas 2x do tyzdna po pol hodiny. Viac zatial nezvladam. Okrem toho som vymenila auto za pešiu chôdzu.
Začala som jesť pravidelne a zdravo. Styl, ktory by mi mal vyhovovat uz po cely zivot. Napr. vcera:
R: celozrnny rozok a k tomu kopec zeleniny, kava bez cukru, kvapka mlieka
D: mandarínka strasne kysla(: a jablko
O: zeleninovy salat s bielym jogurtom, celozrnny rozok, vajíčko
Ol: kava, varena kukurica
V: zvysok zeleninoveho salatu bez peciva, s trochou sunky
Vcera to bol taky nevareny den, dnes sa chystam robit zapekanu brokolicu. Upravila som pitny rezim, pijem tri salky caju na chudnutie denne a okrem toho 3 – 4 pohare cistej vody. Nie je to ziadna slava, ale viac nemozem, ak pocas dna vypijem 2 litre, som na druhy den cela spuchnuta, hlava boli, tlak vysoky az hroza. Prestala som korenit, jest sladkosti, zacala som jedlo vychutnavat. Chudnem takto uz dva tyzdne. A z povodnej vahy 120 kg mam 108. Ide to dole, lebo ma z coho. A velmi sa z toho tesim. Naozaj velmi.
Chcem sa opytat – chudnem zdravo? Alebo si skodim? Co by som este mala pridat do jedalnicka? Alebo - nejem vela?