mam priatela. sme spolu pol roka a este sme spolu nespali. vzdy ked sa uz k tomu neriozne schylovalo, povedala som mu, ze este nie. zatial to vzdy zobral, ale bojim sa ze ked aj po roku co budeme spolu ho budem stale odmietat zacneme sa kvoli tomu hadat.
prosim poradte po ako dlhej dobe chodenia ste spolu zacali spavat? mne sa menej ako rok zda velmi malo.. a chcela by som sa spytat najma chlapov ci je to pre nich az tak velmi tazke vzdat sa sexu ked ste napr. spolu so svojou priatelkou len tak na posteli a laskate sa.. alebo ked spolu spite (vo vyzname cisteho prenocovania) v jednej posteli.
Nespavame spolu
andelicek...tak ked nebudes moct sexovat,su aj ine druhy "postelnej" zabavy.a nikde nie je napisane,ze s tymto clovekom stravis zvysok zivota !! aj ja som zamilovana,ale stat sa moze hocico... vztah kde sa dvaja lubia a nemiluju je o vela ochudobneny !
aj mne to pripada,ze ho len natahujes a robi ti to dobre.skor mi pripadate ako dvaja kamarati,ktori si sem-tam daju pusu na dobru noc :DDD
No v 22- ke takto natahovat partnera...ja sa skutočne cudujem, že ešte neusiel, naozaj súhlasím s kockami, že sex stavias na prilis vysoky piedestal, akoby si sa bala, že ked sa partnerovi otvoris v tejto rovine tak stratis cenu (vyjadrenie, že keby si spala s tromi tak sa citis ako stetka...), milovanie predsa nie je niečo zle a spinave, je to niečo krásne medzi dvomi blizkymi ľudmi, ty ho skor beries ako nástroj na manipuláciu partnera, najskôr ukaz, že si má zaslúžis a potom ti dám
Nie sex nie je prirodzená vlastnosť. Keď s ním nespíś po takom dlhom ćase tak to nie je ten pravý.Tí ktorí sex berú len ako fyzickú potrebu priśli o veĺa. Musí prísť ten na ktorého ćakáś a potom to bude vesmírne. Drź sa.
andelicek, vekovo mozno si uz "velka" na sex, ale psychicky nan absolutne pripravena nie si.. ty z neho robis pomaly.. koniec sveta.. nieco neprirodzene.. pritom je to vo vztahu jedna z najprirodzenejsich veci..
ty si myslis, ze tehotenstvo je nejaka choroba, kedy zena celych 9 mesiacov lezi v posteli, nevykonava ziadnu fyzicky narocnejsiu cinnost a nesexuje? Samozrejme nehovorime o nejakom rizikovom..
dalej, standardna choroba trva tyzden - dva.. to mi ides vazne tvrdit, ze ked si uz prinutila tvojho chlapa polroka nesexovat, ze by ta podviedol kvoli tomu, ze kvoli tvojej chorobe mu nebudes tyzden sexualne k dispozicii?
prepac, ale podla mna vsetky tvoje argumenty su chore a neviem ci sa mam smiat ci plakat..
a nik tu nehovori aby si bola stetka a "davala" kazdemu s kym ides na jedno rande... ale ako som uz spominala.. sex je prirodzena sucast normalneho a zdraveho vztahu.. ale mne pride, ze ty tvojho partnera vedome tyras a robi ti to dobre..
Podla mna je chore citit sa, ze "dam mu"... Vsak ponom hadam tuzis aj Ty a tesite sa z toho spolocne, je ine byt chora a ved i on moze mat problemy s potenciou a i Ty ho nepodvedies. A ine je ho natahovat aby asi zasluzil. Rob ako citis ale ja by som takto fungovat rok nevedelava nechcela....
Keď ho máš rada tak mu už daj. Inak pekné, že existuje ešte aj vzácny druh "ne-ku.vy"
ok. beriem na vedomie vsetky odpovede. vsetky maju nieco do seba. ale neviem si predstavit napr. ked budeme zosobaseni a ja budem tehotna alebo chora a ja nebudem moct sulozit tak co.. tak ho poslem k sudede?? alebo do bordelu??neviem.. boze.. ved chlap sa musi vediet ovladat.. a okrem toho, ved keby sa vyspim s kazkym s ktorym som chodila pol roka tak to by som sa vyspala uz a tromi a to by som sa uz citila ako stetka..
a btw. mam 22
Koľko máš rokov?
Ak si dospelá a nieste spolu geograficky odlúčený vzdialenosťou, prípadne on nieje v base, kde to nieje povolené, tak aj týždeň môže byť priveľa.
Zo štatistýk: cca 1/3.američaniek dáva spojím partnerom na prvom rande a cca 24% britiek.
Väčšina ostatných dávajú na druhom rande.
V prírode to už tak chodí, že opačné pohlavia spolu chodia kvôli páreniu. Určite s tebou nieje, aby ti mohol lakovať nechty, zaštrikovať si a podobne... a nebol by ani druhý. Ak si dospelá, tak väčšina mužov by ťa už dávno nechala.
andelicek, pokial tvrdis, ze si uz skutocne "velka" na vztah a aj sex, tak v tom pripade je tvoj nazor viac nez zcestny.
Chces mat s partnerom sex az ked sa s nim dostaocne spoznas? A ty si myslis, ze prave po jednom roku spoznas vsetky partnerove dusevne stranky a potom uz budete len sexovat a nerozvijat duchovno alebo ako?
Nerada by som ta sklamala, ale ludia, aj partneri, sa spoznavaju cely zivot, pocas roznych situacii a podobne.. cize tebe by som asi najskor odporucala nemat sex vobec.. len lutujem partnera a uprimne, neverim, ze ti ostane byt takto verny este dlho..
a suhlasim s veves
Ale vážne, rok je asi trochu moc :). Aj polrok...veď načo to riešiš, sama podľa seba vidím, že keď človek PRÍLIŠ rieši takéto veci, tak je to len horšie. Treba to nechať voľne plynúť :)!