Aka je sanca na otehotnenie?

vlasenka

Zena moze slabo spinit. Ja sa poznam velmi dobre, tak sa teraz sledujem ako spion:) Co sa mi zda byt trochu "tehotenske" su slabucke krce v podbrusku, toto som pocas ovulacie nikdy nemala, iba bolest jedneho z vajecnikov, tak verim, ze to je "to", aj ked si to mozem samozrejme aj namyslat.
Vam sa podarilo na prvy raz?

vlasenka

Dam. Este by som nemala nic citit, ked prvy styk prebehol len v stredu, vsak? Kedy najskor? Keby sa zahniezdovalo? Tak to najskor buducu stredu...

hviezda01

vlasenka:hlavne nam daj vediet,ako si dopadla..ci sa zadarilo,alebo ne..drzim ti palce,ja som toto iste prezivala pred 12timi rokmi...:-)

Deee

A tiež čím menej na to budeš myslieť tým skor to vyjde, vies ako to je ked sa na niečo upnes, ale ked to pustis z hlavy príde to same

vlasenka

Dakujem za odpoved:) Velmi chceme dietatko, zacali sme sa snazit, tak len chcem pocut, ze sanca bola:) Dnes mam divne obcasne pobolievanie v podbrusku, tak si navravam, ze to sposobuje oplodnene vajicko... Nikdy by som si nebola myslela, ze prave ja budem takto obsesovat okolo otehotnenia, ale priroda je priroda.