Aka je sanca na otehotnenie?

hviezda01

fuha,tak to ti veu moja nepoviem,nemam s tym skusenosti...ja som mala policysticke ovaria,a to som o nich vlastne ani nevedela,az ked som isla na laparoskopiu,tak sa ma ultrazvuku lekar pytal,kedy som mala cysty,pozerala som na neho jak puk,ze co to hovori..a na to mi povedal,ze mam policysticke ovaria...nestracaj hlavu,mozno to je len stresom a tym,ze strasne chces babatko...uvidis,ci sa to bude opakovat..ak hej,tak chod k lekarovi...

vlasenka

hviezda, to ti verim, ze si sa musela velmi tesit:)
Ja som sa dnes dost znepokojila - ako som pisala, ovulovala som vo stvrtok a od stredy sa milujeme kazdy den a dnes som mala pri styku taky cudny pocit nekomfortu v podbrusku, akoby som mala svalovku v lavom vajecniku. Ten pocit trval aj po tom, po case ustal. V januari som mala obojstranne folikularne cysty (prvykrat v zivote), po dvoch, troch mesiacoch som uz bolesti v podbrusku pocas cyklu prestala mat a teraz toto. Moze to byt znak cysty?:(

hviezda01

:-)..si velmi mila....ano,bola som nesmierne stastna,ked som na tehotenskom teste konecne videla dve ciarky,a nie furt len tu jednu...skoro som sa od radosti rozplakala..

hviezda01

neviem ako teraz,ale vtedy som musela podstupit priefuky...neviem,ci sa to da vidiet na ultrazvuku,ale myslim,ze nie

hviezda01

problem bol u mna,mala som nepriechdone vajcovody,chodila som po vysetreniach,bola som na laparoskopii...potom mi pan doktor dal injekciu,naordinoval sex...a po dvoch mesiacoh od laparoskopie som bola tehotna..:-))

hviezda01

ale kde...ja som chodila po lekaroch,aby som mohla otehotniet,tiez sme velmi chceli,a ked sa nedarilo,tak som sila na vyseteenie,a samozrejme aj manzel...