Ahojte :)
Mňa by zaujímalo aká veľká je šanca, že žena otehotnie z tzv.kvapôčky lásky a ako to,že aj tehotná žena môže dostať menštruáciu.Či môže byť aj silná, alebo len slabá.Mali ste vy s tým neaké skúsenosti ? :)
Ďakujem
Chcela by som vedieť ...
kvietoček20 : tak ja som myslela na prerušovanú súlož pričom partner nebol predtým uspokojovaný niako :) ale z toho som si vyvodila,že by inak nemali obsahovať, ale podľa mňa človek nikdy nevie ..a ďakujem :)
no pokial si partnera pred tym urobila rukou alebo pusou a spravil sa.. tak pri sexe hned na to bude obsahovat urcite este spermie :)
blondula : tak to máš šťastie
bamala : och tak to je asi dosť hlúpe spoliehať sa,že príchod menštruácie je znakom toho že žena nieje tehotná ako tak pozerám...som čítala iné príspevky a viac takých prípadov bolo..ale hlavne,že deti sú zdravučké :)
jankaaaaaaaaa : a to sa dá určiť kedy tá tekutina obsahuje spermie a kedy nie ? asi nie čo ?...
janekMY33 : predpokladám, že tie otázniky mali byť výkričníky.Inak mi to nedáva veľký zmysel :)
kapky lasky mozu obsahovat spermie pozor na to???
ked pedejakulacna tekutina neobsahuje smeprmie, tak sanca otehotniet je nulova
mám dve známe, ktoré boli tehotné a menštruáciu mávali do 4.mesiaca ... neviem, čím to je ... a ja osobne si to neviem predstaviť !! či sú za tým hormóny, alebo nejaký stres, alebo čo ... ??! a vynosili krásnych chlapcov bez dodatočných problémov ... !!
ja som z kvapocek lasky nikdy neotehotnela a dokonca som mavala nechraneny sex.ale len par dni po menzese a par dni pred nim.niektore zeny otehotniet mozu,ale ako pisem,ja som ten pripad nebola...