Priateľova minulosť

Príspevok v téme: Priateľova minulosť
kajla90

dobrý deň...mojím problémom je práve priateľova minulosť.nedokážem sa nejako popasovať s tým, že mal predo mnou kopu iných dievčat a stále musím myslieť na to, ako spával s tou a tou.bojím sa, že ma odkopne ako všetky ostatné, pritom ja náš vzťah beriem veľmi vážne a chcem s ním zostať.občas sa mu podarí spomenúť len tak medzi rečou niečo, čo zažil s bývalou a vtedy ma ide roztrhnúť...je mi to nepríjemné..ja som mala pred ním tiež iných chlapcov, ale nikdy by som si pred ním nedovolila spomenúť niečo, čo som s nimi prežívala.veľmi ho ľúbim, aj on mňa, ale trápi ma to...keď som s ním tak na to ani nepomyslím, dokiaľ niečo zasa nespomenie, ale keď s ním nie som, myslím na to stále......čo mám robiť.?

bella12

kajla90,
myslím si, že keď spomína tie pred Tebou, nemiluje Ťa. Keby Ťa naozaj miloval, na tie pred Tebou by si ani nespomenul, v porovnaní s Tebou by boli len tieňom, stratou času, ľútosťou, že Teba nestretol ako prvú. Možno Ťa má rád, ale z toho čo píšeš by som sa nečudovala, keby si bola náplasťou na predchádzajúci rozchod. Je mu smutno, nechce byť sám, ale stále nevie zabudnúť. To nie je fér voči Tebe.
Čo robiť? Určite by som Ti neradila žiť s ním sexuálne, aby si sa nakoniec necítila využitá. Ak Ťa miluje, bude s Tebou aj bez sexu (a to aj za podmienky, že by si najbližšie s ním spala až po svadbe), bude o Teba bojovať, lebo mu budeš stáť za to. Ak to nevydrží a poobzerá sa po inej, budeš vedieť, že to nebola láska. Zaslúžiš si celé srdce, myseľ a pozornosť muža, ktorého miluješ. A ak Ťa nemiluje, nech si ide!

elsa5.5

kajla90 nepočúvaj ho ignoruj to:D,alebo mu povedz otvorene že jeho bývalé vzťahy ťa nezaujímajú do takej miery aby to rozoberal...

macka.

toto som mala aj ja, asi tak po dvoch rokoch s nim ma to uplne preslo a teraz po siestich rokoch si ani nespomenem na take nieco ;)

makarona

Sme spolu len kratko, vztah mame pekny, taky aky na zaciatku byva :-)..Nuz a k tomu, co povedal..Po poslednom, co byval s ex v spolocnom byte a ja som o nicom nevedela, ma toto nemoze predsa rozhadzat :-DD. A ano, mas pravdu, niekedy to pekne prestrelia a nas to potom riadne boli..Ale z vlastnej skusenosti mozem povedat, cim menej som davala chlapovi pocitit, ze citim nejake ohrozenie od inej baby, tym viac som rastla v jeho ociach..Bud lepsia ako jeho byvalka, snaz sa, nech sa s tebou citi lepsie a daj tomu este nejaky cas, predsa po dlhsich vztahoch sa tazko zabuda..

dadd

Máś dve moźnosti,tak mu to vráť aj Ty mu povedz o byvalých a budeś vidieť ćo to s ním hrdinom spraví. Alebo buď múdro tolerantná a tráp sa. čo Ti nedoporućujem.

blondula

tak moj,ked som sa k nemu nastahovala a byvali sme spolu,pekne poodkladal aj fotky s byvalymi a kedze sme mali niekedy aj spolocny notebook,tak z pocitaca vsetko pomazal,lebo vedel ako by som vystrajala :DDD jedine co ma nastvalo bolo,ze jedna jeho byvala ma na FB vo svojom albume fotky s nim :-( ked som to videla,bola som sklamana a hadali sme sa kvoli tomu.dokonca si ju aj zablokoval,aby ked si otvori FB,nenaskakovali informacie od nej :DDD a to ma nejakeho priatela a fotky byvaleho v albume !!! teeeda.... :D

kajla90

oslovuje ma presne ako bývalú...viem to, lebo som mu našla v izbe od nej pozdrav na narodeniny..skoro ma šlak trafil...je to fakt nepríjemné.niekedy mám pocit, že som len ako náhrada za jeho bývalú s ktorou bol rok a pol.vravel, že rozchod veľmi ťažko znášal aj keď neviem prečo sa rozišli.je mi to jedno...ja som mala tiež rok a pol dlhý vzťah, ale už som dávno na to zabudla a nespomínam to pred ním ani pred nikým..mrzí ma to, že je to takto...

makarona: keby mi toto chlap povedal, tak sa asi neudržím a asi mu jednu plesknem...neviem koľko ste spolu a aký máte vzťah, ale ja by som to asi neskusla....samozrejme, že je to o masírovaní ega, ale chlapi si neuvedomujú, že to tú druhú stranu môže aj bolieť :-(

makarona

Mila Kajla, uplne chapem, co prezivas :-). Vcera som bola s priatelom vonku a len tak mimochodom mi spomenul, ze ma v PC videa s byvalkami a ze by si rad natocil aj mna :-D. Co dodat..Osobne si myslim, ze je to tym, ze on je dost ziarlivy ale ja mu nedavam pocitit, ak ziarlim, tak robi taketo zufale pociny :-)..Neviem, co vedie toho tvojho, aby sa spraval takto, ale podla mna to suvisi s masirovanim muzskeho ega :-)..Mozno ked to budes ignorovat, tak sa zlakne, ze preco to mas zrazu nahaku, blikne mu kontrolka a zacne sa viac snazit..mozno :-). Drzim palce.