tehotna???:-)

Príspevok v téme: tehotna???:-)
dferka

chystame sa k doktorovi, ale predsa sa spytam...
snazime sa o babätko zatial len kratko, menzes mavam nepravidelny...ale teraz meska az podivuhodne dlho je tomu uz 6 tyzdnov...testy su vsak negativne,,,,od vcera mam jemne spinenie...ale fakt len jemne...a boli ma brucho ako pri menzese...mozem byt tehotna?

nefinka

:Laurina - mne ten test 2x ukázal, že tehotná nie som, ostala som sklamaná, ale keď som to nedostala ďalší týždeň, spravila som si iný test, ten mi vyšiel pozitívne, zašla som za doktorom a ten mi len potvrdil, že som tehotná:)

Weva

Drzime palce - ono i u mna to bolo (sice bez spinenia ale pocitmi) podobne - bolesti v podbrusku ako pred menstruaciou a ta nie a nie prijst.. ale test mi hned vyskocil pozitivny, v prvy den meskania. Ale zase mam pravidelny cyklus.. takze pri Tvojom neprqvidelnom moze byt vsetko posunute a "prvy den meskania" byt iny...

Daj potom vediet :)

blondula

urob si este jeden test,alebo nech ta prezrie lekarka.mne tiez tak dlho meskal,ale spinenie som nemala a test bol pozitivny uz po par sekundach po namoceny do mocu .potom aj druhy po par dnoch a treti to zaklincoval :DDD