Prosím poradte mi čo mám robiť? Milujem jedneho chlapca, ale neviem či aj on mňa :/ ... Skoro každý večer som sním a je to krásne vilizujeme sa a tak ... je to nádherné a ja neviem prestat nato myslieť :(... Pýtal sa ma či chcem sním chodiť a s radosťou som odpovedala ANO ale povedal že chcel len vedieť či ho lubim nič viac nechce :(... trápi ma to a bolí to, prosím poradte čo mám robiť :(
Poradte mi nechápem tomu :(
No mne sa to čo chlapec urobil vôbec nepáči. Podľa mňa ťa využíva a keď ho to vylizovanie prestane baviť, dá ti zbohom. Popietol ti hlavu, teraz už vie že si mäkká a môže si s tebou robiť čo chce -pozor na to, aby ťa nedotlačil k niečomu čo nechceš. Na tvojom mieste by som si naňho dávala bacha, možno je to hajzlík. Maj trochu hrdosti, nieže sa s ním vyspíš len preto aby s tebou už konečne začal chodiť. Čo keby si sa mu chvíľu vyhýbala? Nesprávaj sa ako jeho pes, že keď si on pískne, pribehneš, bozkávate sa a zase si každý ide svojou cestou. Vyhovor sa, že sa nemôžeš bozkávať lebo máš herpes (daj si bodku zubnej pasty na peru) a ak ťa má rád, bude s tebou rád tráviť čas aj bez bozkávania. Ale skôr by som tipovala, že ťa chce len dostať do postele, nič viac.
Skús byť chvíľu nečinná a počkať, čo urobí, nechaj ho, aby sa prejavil. Chlapci sa obcas boja vyjadriť to čo cítia,povedať to, možno aj on. Tak mu daj čas, a uvidíš. Ak neurobí nič, kašli na to, určite je okolo teba kopec chlapcov, ktorí isto stoja za to a istotne nájdeš toho pravého:)
Držim palce:)
to nebolo od neho fer, ked ti povedal ze len preto aby vedel... za to by som mu riadne vynadala...
ale pockaj nejaký cas... mozno zmení nazor..
drzim palce