Chcem sa spýtať či je normálne ak má priateľ semeno úplne tekuté, skoro ako voda. Môže to byť zdravotný problém alebo je to úplne normálne ? Aké má byť naozaj ?
Aké má byť semeno ?
kvietoček20 ahoj neviem akočasto maš partnerom sex kolko maš rokov ako často sexujete či použivate niaky pripravok na zvätčenie penisu aby bola fajn vydrž zaleži kdeto vystrekne na prsia zadok bruško pozrieť niaky film šetko bude ono
Podľa mňa sa to pýta chalan len sa hanbi a tak radsej to napise akoze sa to pyta dievca. Heh
boze zenske jake ste tupe,ved kazdy chlap ma ine semeno,ako keby ste tu riesily ze aky zlty ma byt moč.......
.
správne semeno má pri kloktaní v ústach peniť a basta !
otttino.
Máš pravdu,honí si ho často,preto tečie,keby nehonil,tak je nažltlé a husté!!! Kanec jeden..pozri mu,či nemá mozole na dlani!!
a ja sa chcem spitat preco sa nemozem spravit ...ci ho ma velky ci maly stale boli ...to znaci ze mam byt lezba ??
kvietoček
Jasné,honi si ho často,lebo inak je husté,nažltlé a keď nemáme často sex,tak i varlata pobolievaju...treba to niekde dostať ven!!!
riedke huste vobec ale vobec to nevady a kvalitne spremie by mali po neakej minute sa premenit na priehladnu tekutinu a vtedy je kvalitne
No neviem, odkedy sme spolu ho má také, vraj ak keď dlhšie nemasturbuje. Ale prijala by som nejaké vyjadrenia od mužov :)