Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť krajšia! Ako na to?

Príspevok v téme: Chcem byť krajšia! Ako na to?
TrQi8

Mám len 16r. Od malička som škaredá. Mám nesúmernú tvár,vyrážky,velký nos riedke vlasy,krive zuby. Postava je celkom fajn , aj ked nie je dokonala! Ja viem , že nezmením to , že som skaredá ale mám už velmi nízke sebavedomie a potrebujem ho aspon trošku podvihnúť. Pomôžete mi , čo mám robiť aby som bola pekna ? Nejaký dobrý šampon,niečo na pleť ? Nejaké tipy,rady na hocičo.. Ďakujem :)

lost

tak najskor nerob vobec nic :)

maximalne tak skoc za dobrym zubarom ci ti odporuca strojcek..

nic z dovodu, ze este len rasties a moze sa to dost zmenit..

hlavne nesprav hlupost ako to robi vela zien, resp len deti... plastika a botox a ine..

pamataj si ze knihu nesudime podla obalu :) a kto ano, ten si ju nezasluzi ani len precitat...

a pozor s kym si pises na nete cez email.. (nic v zlom, ale aj ja si mozem dat email norika.borcovska@cokolvek a za isty cas ta zabit, je to ako divoky zapad v poslednom case)

spat k teme..
zevraj sport pomaha.. nemusis sa tyrat pre schudnutie, ale cisto pohyb a sport.. staci trosku a nie kazdy den, ale pomaha to k sebavedomiu a lepsej nalade (nastartujes kolotoc: dobra nalada > optimisticky pohlad na svet > lepsie myslienky > lepsia nalada > optimistickejsi pohlad na svet > este lepsia nalada > este lepsi..... )

ta3

budes krajsia, len trosku vydrz a kym budes cakat, kym sa tak stane, kym sa hormony nevysantia, pestuj si vnutornu krasu, charizmu, niekedy ani ta najkrajsia tvaricka, ked vyzaruje chlad nie je pritazliva

yajula

kludne mi napíš na 1maja@centrum.sk a co budem vediet ti poradim. tiež som mala podobne problemy :) ale nad všetkým sa dá vyhrať ked sa chce :)

angela85

no treba na to pomaly
teraz si v puberte tak hormony si s tebou budu robit co chu a plet bude proste vyhadzana
na vlasy treba nejaky vhodny uces, porad sa s nejakou kadernickou, ona ti povie aj ako sa mas o ne starat
este by pomohol strojcek na zuby
este stale moze byt z teba krasna zena
ked mas mastnejsiu plet a akne, tak to len prosim ta nepokaz nevhodnym a prilis hustym makeupom