Mám len 16r. Od malička som škaredá. Mám nesúmernú tvár,vyrážky,velký nos riedke vlasy,krive zuby. Postava je celkom fajn , aj ked nie je dokonala! Ja viem , že nezmením to , že som skaredá ale mám už velmi nízke sebavedomie a potrebujem ho aspon trošku podvihnúť. Pomôžete mi , čo mám robiť aby som bola pekna ? Nejaký dobrý šampon,niečo na pleť ? Nejaké tipy,rady na hocičo.. Ďakujem :)
Chcem byť krajšia! Ako na to?
tak najskor nerob vobec nic :)
maximalne tak skoc za dobrym zubarom ci ti odporuca strojcek..
nic z dovodu, ze este len rasties a moze sa to dost zmenit..
hlavne nesprav hlupost ako to robi vela zien, resp len deti... plastika a botox a ine..
pamataj si ze knihu nesudime podla obalu :) a kto ano, ten si ju nezasluzi ani len precitat...
a pozor s kym si pises na nete cez email.. (nic v zlom, ale aj ja si mozem dat email norika.borcovska@cokolvek a za isty cas ta zabit, je to ako divoky zapad v poslednom case)
spat k teme..
zevraj sport pomaha.. nemusis sa tyrat pre schudnutie, ale cisto pohyb a sport.. staci trosku a nie kazdy den, ale pomaha to k sebavedomiu a lepsej nalade (nastartujes kolotoc: dobra nalada > optimisticky pohlad na svet > lepsie myslienky > lepsia nalada > optimistickejsi pohlad na svet > este lepsia nalada > este lepsi..... )
budes krajsia, len trosku vydrz a kym budes cakat, kym sa tak stane, kym sa hormony nevysantia, pestuj si vnutornu krasu, charizmu, niekedy ani ta najkrajsia tvaricka, ked vyzaruje chlad nie je pritazliva
a urcite ukaz co je na tebe pekne -tvoja postava-
kazdy mame nejake nedostatky
no treba na to pomaly
teraz si v puberte tak hormony si s tebou budu robit co chu a plet bude proste vyhadzana
na vlasy treba nejaky vhodny uces, porad sa s nejakou kadernickou, ona ti povie aj ako sa mas o ne starat
este by pomohol strojcek na zuby
este stale moze byt z teba krasna zena
ked mas mastnejsiu plet a akne, tak to len prosim ta nepokaz nevhodnym a prilis hustym makeupom