Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem byť krajšia! Ako na to?

Príspevok v téme: Chcem byť krajšia! Ako na to?
TrQi8

Mám len 16r. Od malička som škaredá. Mám nesúmernú tvár,vyrážky,velký nos riedke vlasy,krive zuby. Postava je celkom fajn , aj ked nie je dokonala! Ja viem , že nezmením to , že som skaredá ale mám už velmi nízke sebavedomie a potrebujem ho aspon trošku podvihnúť. Pomôžete mi , čo mám robiť aby som bola pekna ? Nejaký dobrý šampon,niečo na pleť ? Nejaké tipy,rady na hocičo.. Ďakujem :)

Genesis

hihi ze zacni sa mat rada a uvidis ako skrasnies :)

boze to su keci :)

ak tak davajte jej realne rady do tohto sveta a nie do imaginarneho :)

ono krasa je v tomto svete velmi dolezita ci uz pri hladani zamestnania alebo tym ako s tebou ludia jednaju aj pri hladani partnera a to jak u muzov tak aj u zien.

bohuzial priroda je svina nespravodliva a ty s tym toho moc narobit nemozes takze moje rady do tohto sveta :):

1. trosku cvicit
2. z lahka kozmetika a licenie
3. problemy s pletou by sa vekom mali vyriesit same
4. snazit sa pekne obliect

sebavedomie ze mas nizke je v poriadku :) ... sebavedomie ludi sa buduje na zaklade uspechov .. tomu kto je pekny a ludia okolo o neho javia zaujem sa buduje sebavedomie velmi lahko .. daleko horsie to maju ti co si ich nik ani nevsimne ... ale nezufaj bo nizsie sebavedomie u zeny je pre vela chlapov pritazlivejsie ako vysoke sebavedomie :) ... maloktory chlap by chcel stravit zivot so sebavedomou, cielavedomou, karieristkou pretoze tieto typy byvaju casto velmi narocne na partnera a zivot s nimi nie je lahky .. okrem toho svojim spravanim pripominaju skor chlapov ako zeny :)

Luji0í

Mám rovnaký problém a najhorsie je , že to tak vnímam , že som menejcenná koli tomu , že som skareda . A vlastne je to aj pravda predsa. Každý kto sa na mňa pozrie si pomyslí : "tá je ale škaredá, v živote nič nedosiahne" ... Závidím svojím kamoskam , kt. majú vsetko - Maju vela kamaratov,frajera, su bohaté,KRASNE a ani si to velmi neuvedomujú. Keby som aj ja mala trochu z nich :/ ...

likwe65

Ako Ti tu už radili. Chce to čas. Nemôžeš byť zrazu niekto úplne iný. Ale aj ja som bola skarede káčatko v skole sa mi vysmievali. Mala som všeliaké nedostatky ale časom sa to upravilo. A ja vyzerám ako úplne normálna pekná žena. :) Budeš krásna , stačí si veriť. Pleťová voda, strojček, nejaký dobrý strih,jemné líčenie a hned budes krásna :)

Ajuša

Zo škaredého káčatka, vyrástla krásna labuď :). Nejedná krásna celebrita o sebe písala, aká bola v mladosti škaredá. Môžno si len v svojich očiach taká kritická. Určite zájdi za zubárom a daj si strojček na zuby. Môžeš sa usmievať koľko chceš, keď zuby budú odpudzujúce. Toto sa dá poriešiť. Vlasy, dobrý strih to spraví, postava je o.k.,a nos? Adela Banášová ho tiež nemá výstavný a žije. Tak zahoď chmáry a teš sa že si zdravá.

kafe

Dnes bola na rádiu S dobrá téma - ideál krásy. Počula som iba pár odpovedí, ale dve boli fakt skvelé. Jeden chlap posudzoval krásu žien podľa hlasu a druhý či sa žena usmieva.
Takže veľa veľa veľa sa usmievaj, spievaj si, vytrénuj príjemný melodický nádych svojmu hlasu :) a hlavne si opakuj v mysli, že si krásna taká aká si. Spokojnosť je na žene najkrajšia.

lost

k tej pleti... nie ze by som mal naladu strasit, ale daval by som si pozor na alergie :)
dnes je to uz enormne rozsirena vec.. z podozrivo..

Hamshira

Strojček na zuby robí čary a pleť- stačí byť stále v dobrej nálade, obklopovať sa tými s ktorými sa citis dobre a problemy hned zmiznu spolu s vyrazkami ale aj cistit si samozrejme plet s pripravkami specialne urcenými na tvoj problem :)
Co sa tyka vlasov najdi si svoj typ tvare(ovalny,srdcovity...) a podla toho prekonzultuj s kadernickou novy uces, strih, farbu ..
Uvidis, potom budes hned sebavedomejsia, Držim palce ;)