Zubárka, gynekologička, kožná a očná lekárka v Bratislave?

Príspevok v téme: Zubárka, gynekologička, kožná a očná lekárka v Bratislave?
MMMaruska

Ahojte

som sa presťahovala do BA a akurát hľadám vsetkých lekárov nových a chcela by som vás poprosit o rady, ku komu chodíte vy a ste s ním spokojní? Veľmi by som to ocenila.

hľadala som v starších témach ale ziadna z nich nie je novšia ako z 2008. :-)

Osobne hľadám: zubárku, gynekologičku, kožnú a očnú lekárku (ideálne by boli ženy ale nemusia)

ďakujem pekne za rady!

Laurina22

Ja chodim k zubarke inde.Takze tam si zaplatis rocny pausal a neplatis navyse nic.Ale zavolaj si tam,pretoze ja tam este aj ine vyhody tak ti neviem povedat presne.

MMMaruska

Cize mas skusenosti s tými sukromnymi poliklinikami v BA?:) mohla by si mi poradit cis toji za to platit ten pausalny poplatok? vdaka!

Laurina22

Niet zac:-)

Este ma napadlo,gynekologovia su dobri aj MUDr.Milly a MUDr.Plank.

Plank je v Medifere a Milly v Ruzinove.

Laurina22

Zubarka je velmi dobra Mudr.Bollova,avsak nerobi cez poistovne takze vykony si platis 100%.

Gynekolog,ja som tiez teraz menila lekara,chodim k MUDr.Žačkovi,poliklinika Ružinov a je velmi fajn,aspon zatial.Uvidime po vysetreni:-)

No a vseobecneho lekara,aj alergologa,aj ocneho mam v zdravotnom centre Medifera.

MMMaruska

nie pravdaže nie, osobne by som preferovala, ale v podstate na tom nezáleží:) Dakujem za akukolvek radu a skusenost, aj za "a k tomuto nechod"!:)

Dakujem Laurinka!