zdravim
mam priatela uz rok a pol a vzdy ked mi to robi jazykom treba mi pri tom cikat :( ked mame sex tak nie ani ked mi to robi prstami ale ako nahle zacne s oralom tak mam nutkanie na malu potrebu preco je to tak? :(
Ked mi robi oral treba mi pri tom cikat pomoc
dakujem za rady a ja kusim predtym nepit a uvidime co to da :-)
a kvietocek - mokry orgazmus to urcite nebude tym som si ista :)
ja mislim ze to je iba taky pocit.Urcite ked sa aj tesne pred tim vicicas a on ta lize sa ty zda ze sa ty chce cikat?ZE.Ale neboj aj muzom sa to stava ale muzi maju jednu dobru vec ked mu stoji a je vzruseny tak sa cikat neda
co tak sa uvolnit a nechat to vybuchnut?? zeby sa zase jednalo o mokry orgazmus????
mocova rura, posva a konecnik su blizko seba, maju spolocne steny. Preto mozes mat niekedy pocit, ze ti treba cikat. Vycikaj sa predtym, nic nepi a nechaj priatela, nech si robi svoju pracu ;-). Potom uvidis, ci to je skutocna potreba alebo len spominane tlacenie na mocovu ruru...
ale ked sme napr v aute tak sa velmi nemam kam ist vycikat...a bolo by mi to blbe ist sa vycikat von chapes :) preto mu vzdy odtiahnem hlavu prec a vtedy je to kus blbe ale nemam na vyber bohuzial :(
Tak sa chod medzi tym vycikat a aj viac krat.Mozno to potom casom same prejde.....