Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jazykovy kurz v zahranici

Príspevok v téme: Jazykovy kurz v zahranici
jazykarka

Ahojte :)
Chcela by som ist na nejaky jazykovy pobyt do zahranicia s tym ze by som sa tam teda aktivne venovala anglictine - USA, anglicko, kanada..je mi jedno kde
najlepsie by bolo tak o mesiac a na 4-6 tyzdnov
peniaze mam ale neviete v akych cenach sa to priblizne pohybuje? lebo ja nemam ani sajnu a na tych strankach o tom vela nie je

nemate nejake skusenosti res. boli ste na nejakom takom kurze?? Dakujem za rady

Alexxxxx

Ja jednoznačne odporúčam Anglicko!! Bola som s touto firmou- cudziejazyky.sk už viackrát a vždy totálna spokojnosť. Majiteľka sa vám venuje individuálne, pobyt vyskladá vyslovene na mieru. Určite odporúčam :)

EvaB

Ahoj, ja som bola cez EF v New Yorku a mozem len odporucat! Bolo to super, byvala som v typickom americkom campuse medzi studentami. Je moznost aj v hostitelskej rodine. Je to vlakom pol hodinka od centra manhattanu :) Pre viac fotiek a info: my.ef.com
alebo ef.study.abroad@gmail.com

juraj09

Ahoj,

ja som bol na mesacnom jazykovom kurze v Londyne cez agenturu EF Education First - Jazykove Pobyty a mozem len odporucat!!

Studoval som na EF Medzinarodnej Jazykovej skole, ktorych maju po celom svete viac ako 40, a to sa odzrkadlilo na kvalite vyucovania a vybavenosti skoly.

Mozes si vybrat dlzku kurzu od 2 tyzdnov do 9 mesiacov a mozes ist bud na intenzivny, zakladny, letny alebo business kurz. Dokonca si mozes vybrat a spojit spov kurz s praxou v zahranici.

Vsetko vybavuje agentura a poskytne ti spickovu podporu pred, pocas, aj po tvojom pobyte, takze sa nemusis naozaj nicoho bat.

Cenovo, napriklad, 2 tyzdne intenzivneho kurzu v Londyne stoja 1,100 EUR.

Ja som s nimi inak bol aj na rocnom pobyte na strednej skole v Anglicku, takze sa pokoje pytajte, keby nieco. :)

vlasenka

Ja som chodievala na jazykove pobyty s Albion (Brighton, Londyn). Bolo to 12 rokov dozadu, ale bola som super spokojna. Na mesiac ma to vyslo na 1000 libier (libra bola vtedy 60 korun slovenskych, takze dobra palka, ale stalo to za to).

Weva

no a neviem, kde si hladala ale ked si dam do google jaykovy pobyt v zahranici vypluje to kopec stranok, staci len 2-3 obvolat a porovnat ceny, nie?

Weva

Ja som bola uz daaavno - natolko, ze Ti tazko dam konkretny kontakt, ale sla som cez agenturu. Preto to i istu dobu trvalo, takze neviem, ci mesiac staci, najma pri krajine kde potrebujes viza.

Ja som bola v Anglicku a ta agentura vybavovala od ubytovania (v anglicky hovoriacej rodine), s polpenziou, cez kurz (dalo sa bud 3 hodiny denne od 9:00-12:00 - 1x gramatika a 2x konverzacia, alebo na 6 az do 16:00) a povolenia vsetko. Bolo to dost drahe, ale to bolo davno, teraz si myslim, ze je tych moznosti ovela viac... Na konci som dostala i nejaky certifikat (ktory mi spatne bol na 2 veci, ale to je jedno)...

najlepsia skola bola aj tak po skole, v "divocine" Londyna...

Takze skus nejaku studenstku agenturu... ale ci to casovo este staci pripravit neviem...