Ahojte piatok ráno mam odlietať na dovolenku, a pravdepodobne má pršať :(( Ja mám strašnú fóbiu z lietania, a keď bude pršať, asi tam skolabujem. Strašne sa bojím, že lietadlo sa na mokrej dráhe šmykne, alebo spadne alebo niečo podobné :(... strašne sa toho bojím. Aké máte vy skúsenosti s odlietaním a prilietaním v daždi? poprípade silnom daždi?? Za každú skúsenosť budem vďačná
Lietadlo a dážď
ked si vo vzduchu mozes sa bat najmenej...lietadla ktore havaruju v silnych burkach, dazdi a prudkom vetre, havaruju na zemi, po tom co dosadnu na drahu....a aj to musi byt taka prietrz ze strechy domov odlietaju....lietadlu neublizi ani ked donho udrie blesk....pocas letu v burke zasiahne blesk lietadlo aj niekolkokrat a nic sa nestane ani si to nevsimnes....
ked som raz letela, vonku prave prsalo, a mne zacalo nieco kvapkat na plece z priestoru nadomnou :D bola to asi nejak zrazena voda z klimatizacie alebo co, ale prvy dojem bol, ze nam asi zateka do lietadla :D a pristali sme v pohode, neboj, lietadla take situacie bezne zvladaju
Ďakujem Vám za podporu no, veľmi dúfam že sa nič nestane.
za tie roky, co lietadla existuju, maju predsa tieto veci uz dopravcovia davno podchytene, nie? ;-)
Nemas sa coho bat, nic sa nestane!
skor by som sa bala bleskov ako dazda :DDD pekny let ;-)
nemaj vobec strach, lietadlá bežne pristávajú v daždi bez problémov.A v zime keď sneží, to musí byť poriadne sneženie,aby nelietali,fóbiu nechaj doma.Príjemný let prajem.