Ahojte,
Prosím Vás o Váš názor..
Moja predchádzajúca menštruácia bola 26.mája. Asi týždeň a pol po menštruácii som bola na preventívnej prehliadke u svojho gynekológa... Všetko som mala v poriadku, žiadne cysty, ani zápal, všetko v poriadku.Predpísal mi antikoncepciu, kedže žijem s priateľom, v zahraničí a doteraz sme mali nechránený pohlavný styk, mám 22 rokov.
Je pravda že nemám pravidelnú menštruáciu, aj kvôli tomu som chcela antikoncepciu, menštruáciu mám vždy bolestivú, ale menštruácia mi vždy do 35 dňa príšla. Až do teraz. Menštruáciu som dostala až 17. júla, 2 týždne pred ňou som sa cítila dosť nesvoja.. Mala som závraty, boleli ma prsia, bolo mi nevoľno, bola som nervózna, ospalá, chodila som častejšie na WC, vzhľadom na neprichádzajúcu menštruáciu som si urobila aj tehotensky test, ale vyšiel mi negatívny. Nakoniec sa dostavila aj menštruácia. Z príznakou ostala ospalosť, časté chodenie na WC a sem tam mi je zle...
Je možné že som predsa len tehotná? Alebo som samovoľne potratila? Žijem v zahraničí a nechcem ísť k cudziemu gynekológovi, som v tom dosť zásadova .. asi to znie divne, ale neverím veľmi týmto doktorom... na svojho som si zvykla, predsa len ide o dosť citlivé vyšetrenie...
A teraz neviem či mám začať papať anti ...
Máte niekto skúsenosť s niečím podobným?