Prosím poradťe mi mam menzes už 9deň a hnedy vytok sa zmenil na ružovkastý a neviem,či pre to že je to už 9deň začalo to štipať.Ake su vhodne lieky,čaje alebo maste?je to zo zapalu?Menzes nemôže predsa trvať 9dni a viac?čo mam robiť?
dlhotrvajuca menštruacia
jasne timkat@azet.sk
mam 27 napisala som inzerat na www.zoznamka.sk skusala som to 2-krat a na ten druhykrat sa mi ozval on a uz z toho co mi pisal som vedela ze ide o viac:) ..inak nemas mail ze by sme pokecali?
dik nech ti to vide.Neviem koľko môžeš mať rokov,ale ja pomaly 30 a ten pravy nič.Mala si nejaku špecialnu zoznamovaciu stranku?
ja som toho svojho nasla tiez cez net ani som neverila ze si uz niekoho najdem a teraz budeme spolu 2 roky a planujeme spolu aj buducnost.. tak nezufaj ono to pride:)
Tak to je iny pribeh,lebo po ty rôznych zoznamkach cez net a sklamaniach ani neviem,kde hladať nemam 18.tak nerozmyšlam ako puberťačky,ale je to tak aj žene to chyba pa si zlata,že si pisala
zensky caj je dobry to by ti mohlo pomoct.. a ten sex nelutuj ak ma byt len taky nahodny a preto ze si sama na byte.. ja preferujem sex z lasky s tym koho dobre poznam a viem ze to pri tom neskonci:)
no neviem sama či urologicky pijem žensky,lebo mna nepali pri močeni iba vo vnutri.pojdem do lekarne snad nejaky kupeľ bylinkovy.Len mi je ľuto,že nemožem využiť tu priležitosť k sexu.Nemam priateľa som sama,mam taku dobru priležitosť byť konečne sama na byte.tak dik a pekny vikend :))
no skoda ze si nic nevybavila tak skus pit nejaky urologicky caj a byt pokial mozno v teple a uvidis.. a mozno ti aj v lekarni poradia.. ved sa ozvi ako si dopadla
Tak baby nič som nevybavila niekoľkok.som zvonila lekarka a ked som sa dovolala tak sestra mi povedala,že skončili o 12h.Na tej www stranke mi tiež dnes nikto neodpovie tak čo robiť isť na pohotovosť,kt,začina až večer po 19h.tak to že ti niečo je sa v piatok neda ani riešiť.Dik baby krasny vikend niečo snad vymyslim pijem cely den čaj protizapalovy a asi pojdem do lekarne.
no asi radsej hej kym nevies co to je(