orálny sex

Príspevok v téme: orálny sex
margaretka2

Chcem sa spýtať, v podstate odmietam orálny sex a všetko okolo toho, preotže sa bojím, že tam dole nevoniam alebo nebudem vyhovovať parterovi. Robil mi zto len dvakrát a nikdy to nedokončil, neviem prečo. Ako by som mohla zmeniť vonu alebo chuť alebo podobne?
A ešte jedna otázka: čím to môže byť, že partner odmieta orál odo mna?ked mu to chcem urobiť, povie že nemá chuť, alebo ma jednoducho zdvihne a povie, že nechce. prečo to tak je?

Jannko

Margaretka 2!
Ja mám opačný problém,moja mi to nechce robiť,pritom to mám tak rád!!! Bože,čo by som za to dal!!!! 0914275032

1angelina23

Hlavne sa pytaj! :) co mu robi dobre, moze byt ze len nevies ako nato ;) a ak to nerobi sam od seba tak ho popros nech ti s tym pomaha... :D ja to robim uz naozaj dlho a stale mi priatel pomaha, najma pri rychlosti, u kazdeho je to individualne :) a co sa teba tyka ak mas taketo komplexy tak sa mu ani necudujem ze to nechce robit..skus sa uvolnit a uvidis, ze to pride samé:)

kvietocek20

mozno sa tvojmu chlapovi nepaci, ako mu ten oral robis... to ta nenapadlo?? moj si to odomna doslova ziada.. :D ze jake to je fajnéé :) takze mozno keby si ho zacala pomalicky laskat... z tvare prejdi na krk.. na brusko... nizsie.. jemne ho hladkaj.. pobozkaj mu ho.. a nezne skus... tak... podla mna by sa nemal branit... ak ani toto nezaberie,... potom je" divny.."

máááčik

no tak tvoj priatel je asi tak "málo" divný.... čo sa týka tej chuti vagíny, tak to sprav tak, že vždy sa pred pohlavným stykom čerstvo osprchuj a pouzi intímne mydlo s nejakou peknouu vônou :) a este na chut "výtoku" je dobré papať ananás alebo nejaké sladké ovocie :)) .... no nikdy nejec pred tym cesnak alebo kapustu alebo nieco, lebo potom to veru nevoní ;))