Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Escallpele a antikoncepcia Chloe.

Príspevok v téme: Escallpele a antikoncepcia Chloe.
klaudia156

Prosim Vas potrebujem pomoc.Ak uzivam antikoncepciu Chloe (uzivala som ju len 3 dni a mala som nechraneny sex) a uzila som asi 40 hodin po nechranenom styku escallpele, je mozne ze escallpele strati ucinok?PRETOZE citala som na jednom blogu ze antikoncepciu som mala vysadit. Lenze v pribalovom letaku nic take nebolo.
Co myslite???Dakujem

jankaaaaaaaaa

v ziadnom letaku nieje napisane z e sa mas chranit 12dni! vidim ze si ten letak absolutne necitala, alebo citala dost nepozorne. teraz si si naburala cely organizmus a hormony, blahozelam

klaudia156

jankaaaaaaaaa

Ta "debilina" nieje z mojej hlavy ale je to pisane v pribalovom letaku ze prvych dvanast dni mame pouzivat aj inu ochranu.Pretoze prvu tabletku som uzila az na 3 den menstruacie.Keby uzijem na 1 den, tak som chranena okamzite.

A ostatnym dakujem za odpovede.:-)

odpovedam

klaudia a v sobotu si mala ktory den menzes? nabuduce sa s priatelom dohodnite, aby nedal vsetko do teba, ak sa tak bojite.

jankaaaaaaaaa

keby si troska rozmyslala a precitala by si si letak tak by si vedela ci si uz bola chranena alebo nebola. teraz si tymi tabletkami urobila v tele hormonalnu bombu a to je pre telo neskutocna zataz take nieco

klaudia156

Prvú tabletku som užila v sobotu a v utorok som mala styk.A priatel dal vsetko do mna tak sme sa jednoducho zlakli.

odpovedam

blondula, zavisi od dna menstruacie, kedy sa hak zacne uzivat. Niektore tabletky ucinkuju az od 5. dna uzivania, hoci ich zena zacne brat uz v 1. den menzesu.

Klaudia, kedy si si dala prvu tabletku? Nezabudaj na to, ze ak uzivas tabletky, tak tvoj styk predsa je uz chraneny, nie? Predsa kvoli tomu to beries...

klaudia156

Tomu sa hovori stastie :-) Bodaj by som ho aj ja mala.Som si zas narusila cely cyklus jednou tabletkou.Ach jaj