Ahojte.
Je mi to luto nikdy by som si nemyslel že budem musiet pisat na dake forum a pytat si nazory... ale chce to nazor od nezavyslych ludi.
Okej.
Mam priatelku o 5 rokov starsiu.29-24 Ona mala predomnou 8 rocny vztah... sme sppolu už treti rok... a po Dvoch rokoch sa stala vec ze sa stretla z EX po dvoch rokoch a dako ako keby sa zmenila o 100% . boli sme v zahranici a ona sama na slovensku na dovolenke tam sa snim stretla. Dokonca som jej aj vravel aby sa snim kamaratila ( boli rozhadany) som toleranty malo žiarlivy chlap. no ekd sa vratila uplne vymenena... pri tom nikdy mi nedala najvo ze by daco zle fungovalo. dala mi jasne najavo že nevie co chce a ma domotanu hlavu. ok. chapem ženy. aj mojej ex tak svihalo ked sme sa stretli po roku. snazil sa pochopit ju. aj ked pychcycky som bol na tom zle a riadne lebo som to vobec necakal a neskrípalo to medzi nami. Ona je zenska pre ktoru by som spravil fakt cokolvek ... vsetko po com jej oči tuzia. Medzi nami sa to cele utriaslo. a zacalo byt fajn zase.. proste ju to preslo a zacala znova fungovat ako predtim. No z mojej srany su od vtedy obavy ale snazim sa to neriesit. no presiel polrok a mam pocit ze kazdym mesaicom naš vzťah zacal zase chladnut. Dakedy mi skaredeho slvoa nepovedala a teraz s tim nema problem. a to niesme par čo sa hada... proste vo vela veciach sa zmeninila.No uz to nieje ta super ženska co som poznal. Mam pocit že uz niesom pre nu dolezity ako predtim :(( .
ja sa vas teda pytam... Oplati sa venovat tomuto vtahu nadalej a snažit sa pre nu spravit vsetko ... alebo to nema cenu.
alebo ubrat trocha viac ju zacat ignorovat a menej sa jej venovat ...menej travit casu aby si uvedomila co vlastne chce.lebo mam pocit že čim sa viac venujes žene a davas jej pocit istoty tak ta ma nechcem pvoedat kde.. alebo to ukončit a ist svojou cestou . a nechad ju niekomu skym bude statsnejsia. Je to fakt super zenska a viem ze povahovo uz lebsiu zensku som si isty že taka nieje a este aj pekna. ale cakat kym ma ona necha ako na časovanej bombe nechce.
Dakujem za nazor daky ak bdue.