nekritizujte za cudesny nadpis, prosim, len som chcela uputat vasu pozornost, aby sa mi dostalo viac rad...
neviem, co mam so sebou robit a zacinam pochybovat o tom, ze mam zdravy rozum
mam priatela, miluje ma- viem to, pretoze ma velmi dobre srdce a kazdym skutkom mi to dokazuje.. takisto po mne aj velmi tuzi, co sa sexualnej stranky tyka.. stokrat mi moze povedat, ze miluje moje prsia a mna celu.. no vzdy, ked vidim nejaku vysportovanu ci umelu zenu, chyti ma velmi neprijemny pocit, moje sebavedomie klesa pod nulu a chyta ma velka nenavist voci mojmu telu.. v takych chvilach zacinam pochybovat, ze mojho priatela naozaj pritahujem
a k tomu vsetkemu som prehnane ziarliva.. staci, aby isla okolo nejaka zena a hned sa s nou zacnem porovnavat a ked usudim, ze je krajsia ako ja, klesne mi nalada a zacnem upodozrievat priatela, ze ju okukuje (aj ked to tak nie je)... no samozrejme mu nic nevycitam, len moje oci su smutne
za moje nizke sebavedomie mozu zazitky z detstva, kedy sa mi zvykli vysmievat za to, ze som tucna.. od tych cias som, samozrejme, zzenstela a schudla.. sice uz niesom buclate dieta, no stale som zena s kilami naviac- a tak by to aj malo byt.. mam trojky prsia, krasne dlhe vlasy po zadok, ktore mi zavidia mnohe zeny, zeleno-modre, nezvycajne oci, do ktorych sa utopili uz mnohi znami.. a nadejnu tvar na fotomodeling- dokonca sa ma nasla jedna agentura a chce so mnou spolupracovat... NO NAPRIEK VSETKEMU JE MOJE SEBAVEDOMIE VELMI NIZKE!!! PROSIM, AKO SA ZBAVYCH TYCHTO BLOKOV V MOJEJ HLAVE?!!!