O.B.

sasanka123

aj ja som začínala s o.b. mini so silk touch.tiež sa mi stalo že mi pretiekli.na začiatok sú síce dobré ale môžeš vyskúšať aj iné lacnejšie značky.vôbec sa neboj že lacnejšie budú menej kvalitné.pri o.b. a podobných výrobkoch vlastne platíme za značku

veronicka2

tiez si myslim ze OB je nic moc. Radsej pouzivam Kotex mini, su 100x lepsie, ako bolo spomenute OB je len znacka. ako niektorym babam vyhovuje, no mne pride kvalita nic moc a vela x som pretiekla co sa s Kotex nikdy nestalo. tiez maju kotex lepsie otvaranie nemusis sa s tym ,,paprat" hodinu a skumat ci na tampone neostalo kusok folie ktora ti moze narobit dost skody...(zapaly a pod)
tiez som si myslela ze aka to bude slava ale sklamanie na plnej ciare ( tiez sa mi nepacilo to ze z neho vidno tie vlakna ktore vystupuju z tampona a cely mi prisiel taky rozhadzany...ako tvar drzal ale kotex je krasne hladky takze za mna kotex :)
ale vravim skus, kazdemu vyhovuje daco ine...

alusss

ja používam len také, síce nie mini ale normal, no nedám na ne dopustiť. fakt paráda, nech stoja koľko stoja, ja som veľmi spokojná :)

Whittie

Ja som tiež začínala s o.b. mini a všetko v pohode, možno preto že už som nebola panna tak to išlo tak ľahko, takže ak ešte panna si tak sa asi potrápiš lebo ani mne to vtedy nešlo :-P

blondula

u mna nula bodov tie silk touch.rychlo mi vbehnu dnu a pokym sa asi uhniezdia,mi pri silnejsom menzese pretiekli...

lochness

su v pohode, na zaciatok, ale platis tam za znacku - ja som verna lacnejsim Jessa z DMky ktore su kvalitou uplne rovnake.. a tiez su normal aj mini aj super... takze podla mna skus najprv lacnejsie a keby ti z nejakeho dovodu nesadli tak prejdi na ine, ja to vzdy tak robievam, aby som si nebuchala hlavu ze roky kupujem nieco co je zbytocne drahsie, aj ked je to len drobnost :))