Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlapci, aké dievčatá sa vám najviac páčia

sweater*

nizke, chude, sportove postavy (kludne aj svaly mozu mat), ci blond, brunet alebo rysavka nezalezi, ani farba oci nezalezi, ale pacia sa mi huste vlasy :D este ked su prirodzene kucerave je to uplne top. pokial dievca zodpoveda tomu popisu, a z mojho pohladu mi pride vzhladovo 'dokonala' strasne sa mi paci ak je na nej nejaka nedokonalost, ako napr. jej odstavaju usi, alebo ma vyraznejsiu medzierku medzi prednymi zubami, pehy, alebo by mala jednuzrenicku inej farby ako druhu,proste nieco takehoto charakteru. proste jako taky ludsky podpis na dokonalom diele :D

milankoxxx

jednoznacne ciernovlasky vzdy vyhraju a budu vyhravat.su viac sexy,su viac zaujimavejsie ako nejake blondinky.ked porovnam sexy blondinku so sexy ciernovlaskov,jednoznacne vyhra ciernovlaska,pretoze je viac pritazlivejsia,proste dracica :-)moj nazor.a chude,nie vychudnute,ale pekne stihle.

doubledog

ja uprednostnujem u zien tmavsie vlasy, ked nie au prilis chude, najlepsie je ked su mierne svalnate, ale ziadne muzatky, proste zena s peknymi krivkami, tmavsia pokozka (ale nie ciganky :) )
farba oci ma nezaujima

LEEK

mne sa pacia cernovlasky ale vedel bi som si predstavit aj blondinku na farbe oci mi moc nezalezi speknou postavou nie moc velkym zadkom a abi mi snou bolo prijemne :D,,

GiovanniX

a najhlavnejsie som zabudol,aby sa starala o seba,velmi ma odpudzuje,ak sa daka baba nestara o seba...
ked ja ako chlap sa viem starat o svoj vyzor,tak u baby by to malo byt myslim si automaticke...

GiovanniX

sexualne ma skor pritahuju blondinky,ale za manzelku by som si brunetku skor vedel predstavit,postava klasicka,alebo vysportovana,sparatka ee,zas ani 100kg+ :D
proste aby sa hodila ku mne :)

chibo

....ja mam radsej blondinky...take chudsie a mozu byt aj take drobnejsie...a ked maju este k tomu modre alebo zelene oci...mnam..a usmievave k tomu...a moderny styl aby som nezabudol..