Ktorou farbou na vlasy (alebo farbami) dosiahnem intenzivnu rysavu (medenu) farbu vlasov? Chcela by som byt uplne rysava az do oranzova. Nieco taketo : www.lorealparis.sk
Myslite, ze by mi ta farba chytila na prvykrat, alebo je potrebne moje vlasy odfarbit a az tak zafarbit medenou farbou? Alebo akym sposobom dosiahnem z mojich farbenych tmavohnedych vlasov taky vysledok? Naposledy som si vlasy farbila v aprili farbou Palette Deluxe vo farbe cokoladovej.
Rysava farba
danielaaa
Ty mas asi sikovnu kadernicku :) Ja som na taku bohuzial este nenatrafila.
Dakujem vam za rady.
Ja by som v tom ist do kadernictva ani nevidela problem, lenze mam zle skusenosti s kadernikmi. Ja sa tam "bojim" ist. Radsej si vsetko robim sama, ci je to uz farbene, strihanie, natacanie a pod. Uz som velakrat isla od kadernicky domov s placom. Nikdy nezabudnem, ako mi z polmetrovych vlasov urobila podla nej "moderny" a sexy uces - ostalo mi na hlave priblizne 20 centimetrov (Zdenka Predna mala take nieco na hlave za cias prvej superstar)... Odvtedy im vobec neverim, poviem, ze chcem skratit cm a ostrihnu 15, lebo to uznaju za vhodne.. No koniec...
tak fajn baby, mozno vy viete ako na to, ale ked vidim niektore truby co chodia zlte ako kurcata mam dost, ja si nechavam robit melir a do toho sem tam primiesam bud blond, alebo popolavu to uz ked mam moc svetle a vlasy mam pekne platinove, ale robi mi to kadernicka :))
ja si tiez farbim vlasy doma. aj som si ich sama odfarbovala aj farbila potom na cerveno a uz som mala na hlave asi vsetky farby.. okrem zelenej modrej :D a ked som mala blond vlasy tiez som mala velmi peknu prirodzenu blond. a to som si u kadernicky nikdy nenechala farbit. ku kadernicke idem tak raz za rok ked chcem nejaky novy uces ostrihat. inac ma podstrihuje sestra doma
ja si chodim podstrihovat vlasy do kadernictva,ale nikdy by som si farbit tam nenechala !! par krat mi zmyvali vlasy a vysklbali tretinu :-((( a niekedy podstrihli aj 10 cm namiesto 2 .teraz chodievam este s vlhkymi vlasmi,len aby mi ich neumyvali.farbim si od 15tich rokov a vylucne sama.mam 30 a mam podla kadernicok nadherne blondave vlasy po zadok uz :P nie su zlte,biele,umele.zevraj by som mohla robit reklamu na sampon :DDDD ..... na zihlavovy :DDD dokonca sa uz pytali,ci ich nechcem predat :DDD esteze co !!!!!
co ja viem mozno okolo 20 eur,ja nechapem baby co sa farbia doma a potom placu ze im farba nechytila atd. ja som za kadernicku :) mozno potom ked ti nafarbi ona uz budes moct pokracovat sama doma a bude ti chytat pekne, ale ja som po kazdom domacom farbeni kadernicku nakoniec aj tak vyhladala ::)
A kolko u kadernicky by to cca stalo?
:( Nechcem si ich nicit peroxidom, ach jaj. Mam vlasy po krize, nie su skoro vobec znicene, mam ich velmi huste a leskle. Teraz je to taka svetlejsia hneda s cervenym odleskom, lebo pred cokoladovou som mala takuto img.zoznamtovaru.sk a mala som ju krasnu ziarivo cervenu s rysavym odleskom. Tiez som si ju farbila na tmave vlasy a chytila dobre. Lutujem, ze som si farbila na cokoladovu, k rysavej sa tak lahko nedopracujem asi...
no presne tak, na hnedu ti to na 100% nechyti, chod radsej ku kadernicke a nenic si zbytocne svoje vlasy, ja som tiez isla z hnedych na rysavu a chytilo mi to pekne ale bola som u kadernicky samozrejme :)
tak ked mas tmavsiu farbu ako je ta ktoru chces tak loogicky musis vlasy odfarbit peroxidom a potom dat tu medenu.. ale pocitaj s tym ze na odfarbene vlasy farby chytaju velmi zle, nerovnomerne a rychlo sa vymyvaju. az na take tretie stvrte zafarbenie vlasy budu dobre zafarbene, ale vzdy sa bude ta farba rychlo vymyvat z vlasov, ktore boli odfarbene.