Vsetko je iné , ja uz nechcem žiť

Príspevok v téme: Vsetko je iné , ja uz nechcem žiť
laura5461

Mám 16r. Viem som prílis mladá na také reči ale ja už fakt nevládzem žiť. Každí ma sklamal a aj sama v sebe som sa sklamala . Najhorsie je , ze som vzdy bola stastne dieťa a teraz som v duchu ako troska. S priatelom sme sa rozisli ,pretože zistil ze uz ma nemiluje tak ako nazačiatku a ja som sa totálne zrutila , pretože ja som ho milovala a asi stale aj milujem. Kamaráti sa mi otocili chrbtom. Kamsoka hned zacala flirtovať s mojím bývalím . Nic nie je take ako bolo . A vzdy ked vidím bývaleho alebo ostatných ide mi do plaču.. A vzdy ked si uz myslím , že je vsetko vporiadku tak znovu pride depka.. A ked som jeden den stastnejsia tak sa to hned pokazí.. ja viem ze bude v zivote niekedy dobre ale viem aj ze este prejdem vela sklamaniami a to nechcem ..:/ co mam robiť ?? .. ako žit ?

mayusa

hlavu hore, preto ze ta jeden chalan nechal to neznamena, ze je koniec sveta...(stavaju sa aj ovela horsie veci a ludia sa s tym musia zmierit).... a ked ta uz nemiloval tak to by bolo zbytocne aby ste boli spolu nasilu...
hadam by si nechcela mat niekoho po svojom boku len z lutosti.

Si este mladucka musis si zivot uzivat a nie preplakat dni, noci... kazdy ma take stavy ked potrebuje mat podporu pri sebe a zrovna vtedy tam nikto nie je, je to ovela tazsie. Ale neboj bude dobre, bude ako nebolo.
A ked ti kamoska flirtuje s byvalim tak to nie je kamoska... nechaj to tak ked chcu byt spolu nech si budu spolu...
Urcite si najdes a este 100krat lepsieho :)))

Na zaciatku kazdy musi padnut poriadne na hubu aby si potom vazil stastie ktore ho postretne :)
tak to neber tak tragicky a ukaz mu, ze si silna a urcite sa nebudes trapit pre niekoho kto o teba nestoji, chapes...

tak ti drzim palce, budes ok :)

a nezbudaj: 'V mori je po kkt ryb' :)))