Mám 16r. Viem som prílis mladá na také reči ale ja už fakt nevládzem žiť. Každí ma sklamal a aj sama v sebe som sa sklamala . Najhorsie je , ze som vzdy bola stastne dieťa a teraz som v duchu ako troska. S priatelom sme sa rozisli ,pretože zistil ze uz ma nemiluje tak ako nazačiatku a ja som sa totálne zrutila , pretože ja som ho milovala a asi stale aj milujem. Kamaráti sa mi otocili chrbtom. Kamsoka hned zacala flirtovať s mojím bývalím . Nic nie je take ako bolo . A vzdy ked vidím bývaleho alebo ostatných ide mi do plaču.. A vzdy ked si uz myslím , že je vsetko vporiadku tak znovu pride depka.. A ked som jeden den stastnejsia tak sa to hned pokazí.. ja viem ze bude v zivote niekedy dobre ale viem aj ze este prejdem vela sklamaniami a to nechcem ..:/ co mam robiť ?? .. ako žit ?
Vsetko je iné , ja uz nechcem žiť
Hlavu hore, neklesaj na duchu! :)....žiadny problém nie je taký veľký a neriešiteľný ako sa na prvý pohľad môže zdať. Si naozaj ešte veľmi mladá, aby si mala také negatívne myšlienky, vedz, že máš ešte celý život pred sebou a aký bude záleží len a len na tebe. Priateľov si istotne nájdeš ešte hromadu a určite lepších ako tých čo si mala :)...a my chlapi sme chlapi, my si nerozumieme sami, tak ako nám môžu rozumieť ženy :D...Tak ešte raz hlavu hore a všetko bude také aké si budeš priať...len mysli hlavne na seba (nie egoisticky), ale tak, aby si sa hlavne ty cítila dobre!
Good luck :)
dakuj bohu, ze ta zbavil ludi, ako bola tvoja kamoska.
mozes mat len usmev na perach, lebo sa ukazalo aka v skutocnosti je. niektorí ludia maju falosnych kamaratov okolo seba cely zivot. ty si sa jej zbavila, mas sancu mat lepsich priatelov. to ze ta nechal priatel je sice smutne, ale ked nieco konci, konci to preto, aby mohlo nieco krajsie zacat.... tes sa z kazdeho zacateho dna, nevies co ta zrovna caka :)