Som naozaj zúfala a už neviem čo mám robiť. Sex som mala vždy v poriadku, až som raz dostala kvasinkovú infekciu ktorá sa somnou ťahala strašne dlho. S partnerom som teda na istú dobu prestala mať sex kôli ťažkostiam kt. som priňom pociťovala. Po asi 2 mesačnej pauze, kedy som si myslela že mi už táto infekcia prešla, po mnohých liečbach, nepocitovala som už ani pálenie ani svrbenie pošvy, sme skúsili mať opäť sex. Tá bolesť kt. som pociťovala bola neznesitelná, najskôr sa domňa kôli nej nemohol vôbec dostať a keď sa dostal bolo to veľmi bolestivé, všetko ma štípalo aj vonku pri vnikaní aj v nútri. Bol nežný a pomalý, použili sme aj kondóm a lubrikačný gél, takže si nemyslím že som sa mohla natrhnúť. No šťípe ma to tam dole stále. Keď som sa tam snažila pozrieť, mala som to pri vniknutí ružovkasté a ubolené na dotyk. Prosím poraďte mi čím to môže byť, veľmi mi to znepríjemňuje život. Za pol roka som vystriedala už 3 gynekológov a stále nepociťujem žiadnu úlavu.. Ďakujem
Štípanie pri sexe
Netreba ale zabudat vzdy aj na preliecenie partnera!!! A kondomy a lubrikanty mozu byt zle znasane. Ja napr. nemozem kondomy vobec pouzivat, hned ma z toho vsetko stipe. Preventivne treba brat dobre probiotikum (obidvaja partneri).
troch gynekologov???!!! vsetci traja su na nic, chod k stvrtemu, to nie je mozne!