Ahojte.. potrebovala by som pomoc pri urceni typu pleti, pretoze potom neviem, ake pripravky si mam kupovat. Mam ju dost citlivu, ziadne vyrazne problemy tvare nemam, ale sem tam sa vyhadzem, ale nie velmi vela, len tak trosku :) Inokedy mam zas pocity stahovania, napnutia a suchosti. Co to je?
Urcenie typu pleti
tak mam pouzivat kozmetiku na zmiesanu plet??lebo pouzivam na mastnu..
Mnamka bud zmiesanu, alebo mastnu, ale viac zmiesanu.
a aku plet mam ked sa mi leskne a mam aj pri licach a node ,cele a brade pory ???asi mastnu alebo zmiesanu myslim??je to tak ???
mne na suchu plet velmi pomaha kozmetika SebaMed dry, dostat ju len v lekarni, sice je dost draha, ale vyplati sa.
no dakujem, ale ako hovorim nemam velke problemy s pletou, vlasttne ziadne extremy. Vichy pouzivam na zmiesanu plet - len som chcela vediet,ci ju mam skutocne zmiesanu, Dakujem
A ked mas také čierne bodky na nose a brade tak mas zmiešanu plet, ked to tam nemas tak suchú
Ahoj, 80 percent našej populácie ma zmiešanu plet, tj. T-zona - čelo, nos, brada sú mastnejšie a líca sú suchšie a tym pádom aj citlivejsie. Hlavne v zimnom období sa môže plet javit problematicky, a začnú sa na lícach tvoriť šupinky. Skús denne vypiť aspon 2,5 litra tekutín (nesladenych) aby si si dobre hydratovala plet. Tuším že Vichy ma jeden dobry krem na problematickú plet a počula som že velmi pomaha, tak skús si v lekarni vypítať vzorku. Všetky problémy ktoré sa prejavia na pleti súvisia našou vyživou a vnútornymi organmi.