Ahoj mam taky mensi problem moj penis ma 21cm a 3cm asi priemer ale nejde oto ide oto ze je to dost neprijemne ked idem na kupalisku,alebo tak a zacnu pracovat hormony ked zbadam niake pekne dievca chcel by som sa spytat hlavne zien ci im to neprekaza,alebo teda ako nato reagujete ked dajme tomu idete na kupalisku a ide muz a vydyte mu obrisi alebo tak ?Mne osobne je to trapne a pokusam si ho skryvat.
Prosim pomoc.
Mam sa zato hanbit?
podla mna sa nemas zaco hambit :)
mozes byt rad ze ti je vidiet .. ja mam zase nie velmi velkehoa je slabo vidiet a to je urcite horsie .. a kôly tomu nosim take dlhe plavky co vizeraju ako kratase aby nikto nic nevidel :)
hanbit sa nemusis zeny rady pozeraju na tie hrbolceky aj ked to na prvy pohlad a dojem nevizera
mne sa pacia muzi vo volnych plavkach.nemam rada obtiahnute veci,lebo si mozem vela domyslat :DDD ale zase take obtiahnute boxerky na mojom priatelovi su uplne najlepsie :P
Gramatika nieje vsetko..Tak ju neviem a?
No mne je nepríjemne ked mi chlapi cumia do vystrihu akokeby som hlavu ani nemala, tak čo je na tom blbe ked si chcú ženy kuknut muzsku vybavu...
ja by som osobne riesila tvoju gramatiku najskor a potom penis :D:D:D