Prosim vás chcela by som sa spytat ci ked mi meska menstruacia uz 4 dni a dost casto ma v poslednom case boli hlava, byvam casto unavena a sem tam mam daky krc v podbrusku ci nemozem byt tehotna. Velmi nad tym uvazujem s partnerom mame nechraneny sex ale nikdy sa nam zatial nestalo ze by ho priatel nestihol vcas vybrat a menstruacia mi zvykne blbnut a spavam aj inokedy dost casto ked nemam co robyt len teraz sa trochu obavam pretoze posledne to bolo tesne ci kus nemohlo uniknut dakujem za rady (ak neake budu)
tehotna alebo nie?
:-DDD priznaky uz chces mat, lebo ti meska 4den? rochu silna kava nie? ja dieta mam. a ked si nemozes dovolit dieta, tak nejazdim bez ochrany, teraz sa nas nepytaj, ale sprav si test, od nikoho tu odpoved sa nedozvies.
priznaky nepriznaky. kazda zena ich ma ine, daktore zeny nemaju vobec ziane priznaky niekolko mesiacov. nechapem co chces pocut, nikto ti nepovie ci si tehotna ci niesi. to co popisujes mozu byt priznaky tehotenstva. ale nemusia. sprav si test a budes vediet ci si tehotna alebo niesi. sama pises ze si dieta dovolit nemozes ale pouzivate prerusovanu suuloz ako ochranu, pri takejto metode skor ci neskor mozes otehotniet ani nebudes vediet ako
dakujem ale nepotrebujem rady typu ze mam pouzivat antikoncepciu ani ze si mam kupit test, potrebovala by som radu dakej skusenejsej zeny ktora uz ma deti co to mozu byt priznaky alebo sa len strachujem pretoze teraz si nemozem dovolit mat babo
sprav si test a tak lekar my sme pri vasom sexe neboli ani do teba nevidime. ked nechcete babo treba uvazovat nad antikoncepcnou metodou, prerusovany styk nieje zaruka.