Dovolenka - študenti

MajaOg.

ahojte! určite by som na vašom mieste brala Bulharsko. my sme tam tent rok boli už asi piaty krát a stále sa nám tam páči. a za tie peniaze! inak chodíme cez hechtera, tu: www.hechter.sk takže odporúčam! dúfam, že si to užijete ;)

smajliQa

taliansko som nasla za 350 ecek, uz aj s poistenim, aj s dopravou a neviem teraz ci PP alebo POP, to je jedno da sa priplatit, ale to je cez cestovku, keby idete len tak, po svojich , tak vas vide letenka spiatocna uplne iba par ecek,,,

hassyyyyy

vodičáky máme ale autom rozhodne na dovču nechceme ísť, chceme ísť oddýchnuť a teda chceme mať všetko dopredu už vybavené a nie ísť na blind a stresovať sa že čo a ako... čo som pozerala to taliansko tak sa mi to nejak nezdá 600eur za dovču busom??? to je už trošku moc ( ale možno som len zlé cestovky pozerala) a ten ropočet je tak do tých 400e bez vreckového

jankaaaaaaaaa

ale ked chcete cestovku.. tak kamoska pozerala tuto a vravela ze maju lacne ceny.. neviem co je to za cestovka ani ci maju naozaj take lacne ceny.. ale skuste pozriet www.jazzwelt.sk

smajliQa

jasne... kemp je super, ja som bola tiez stanovat v zahranici, fajny zazitok. aj tí ludia, samí pohodaci... bolo to fajn, niekedy mozno opat sa tak vidam :)))

ja by som odporucila len spiatocny listok, a ubytko najdete velmi lacne aj sami.
ak mate prazdniny, tak nehrozi ze by ste zmeskali do prace alebo do skoly, keby sa vam aj odlozil odchod alebo tak..