Priatelka mojho ex mi terorizuje rodinu

Príspevok v téme: Priatelka mojho ex mi terorizuje rodinu
kesha81

Ahojte,nedavno som tu pisala o tom ako sa priatelka mojho byvaleho manzela pchala nasej spolocnej dcerke do zadku,kupovala jej darceky atd....len aby si ju ziskala.Mala jej na to naletela.Teraz ma 9rokov a domov chodí smutna.Horko tazko som z nej vytiahla ze na nu ta jej nova mamicka zdvihla ruku.Ta zena je pre mojho ex nieco ako drahokom,bohyna.Pripada mi ako chora.Nasilu si chce ziskat lasku mojej dcerky .Na zaciatku sa chcela skamaratit aj so mnou ja som to skusila no ked si na facebooku vytvorila albumy s malou pod nazvom NAS MILACIK NASA DCERENKA atd....tak som to nevydrzala a kazala som jej fotky stiahnut.Ona mi zavolala a ako koza sa zacala rehotat že onavie ze na nu ziarlim lebo mala ju ma radsek ako mna,dokonca mu z nicoho nic prisla sms od exmanzela že nikdy ma nemiloval...mne sa az hlava tocila dodnes mam v usiach ten jej rehot.V noci mi zavolala,presne vtedy tam bola mala tak som zdvihla pretoze som sa zlakla ze je chora alebo ze sa jej nieco stalo.Az sa hanbim co som musela pocuvat...asi ani nemusim hovorit boli to zvuky z postele.Ona je totalne chora!!!S ex som doteraz vychadzala celkom normalne no odkedy je pri nom neda sa to.Vkuse do mna sprta,stale hlada chyby,a vraj sa nestaram o dieta atd.Spytala som sa malej preco to nepovie ockovi ona ked uz mna nepocuva.Boji sa že ju zbije aj on.Jeako naozajstna bosorka ktora pocarila mojmu ex a odvtedy sa s nim neda rozpravat.Raz mi prisla od neho sms ze ma nikdy nemiloval.Pre mna je to uz nepodstatne ale naco to preboha teraz píse????okrem toho obaja vieme že to nie je pravda.Som zufala.Tato zena terorizuje malu,ovlada manzela a tie veci co stvara so mnou...uff.Ja mam uz vlastnu rodinu a doteraz sme mali kludny život no teraz nastalo peklo.

kesha81

mala je u mna no sud stanovil navstevovacie hodiny kazdy ddruhy vikend.Najhorsie je ze oni kazde leto cestuju k moru a stale ju chcu brat so sebou.Mala povie že nechce a oni na to ze preco?ved uz tolko nevymyslaj.Zacnu sa s nou hrat steklit,kupia jej drahu hracku a tym je to vybavene.Exmanzel mi vykrical že myslim len na seba lebo ze ak by som myslela na dieta,tak by bolo kde chcelo.N

LETICIA

ja by som to riesila sudnou cestou, nikdy by som nedovolila aby moj ex si braval dieta ku sebe a ku cudzej k...e pre to dieta to nieje dobre, potom ani nevie kto je jeho vlastna matka a co take decko vie? ignoruj to na plnej ciare vtedy ju tym vytocis, ja by som tej spine ani dotknut sa nedovolila. inac kolko ma rokov? alebo ta striedava starostlivost, to je riadny blud! DIETA MA MAT JEDNU POSTEL A JEDNU SKOLU!

User_37597

no ja by som jej taku dala cez papulu keby ju najblizsie stretnem a to s vyhrazkou ze ak sa este raz dotkne tvojej dceri ze uz jej nepomoze ani lekar.
si vo velmi zaujmavej a zlej situacii a je mi ta luto-neviem ti pordit inak takze budem iba tichucko sledovat aka rada ti bude sem napisana...

zvedavučká

Možno až príliš zvedavá otázka - ale prečo nie je malá u Teba -má ju exmanžel v starostlivosti? Alebo sa to deje vtedy, keď je u exmanžela počas dovoleného stretávania?