aky je rozdiel v Miczkiewicke oproti Pezinku? ake mate skusenosti? v rezime, v jedle, pristupe?
Miczkiewicka vs Pezinok
a prístup? myslim, ze vzdy zalezi od toho aky si pacient. Moj nazor je ten, ze ak ti je zle, tak by ta mal lekar skôr nejak utisit slovom, alebo ked uz, tak tbl, ako sa napríklad niecim vyhrazat...
v PK mas toho viac. Na Mickwiewiczke nie je specializacia uz na PPP, takze co viem, maju tusim rychlu komunitu, niekto autogen, psychologa. a inac tusim nic. Ani prechadzky... (Co si myslim, ze niektorym by v ich liecbe prospeli.) Sedia na chodbe, hraju spoločenske hry, prechadzaju sa, fajcia...
no skor ako to, ze viem ako to v PN chodi by ma zaujimalo nejake porovnanie. aky je rozdiel v pristupe, ak nejaky je a tak celkovo. o PN sa toho popisala kopa, o Miczkiewicke aktualne info nie su??
Dobre som si ťa tipla. :) Myslím, že si ma určite videla. ;) Bola som návštevník.
Tak vies ako to tam chodi.
doodie, pozname sa? bola som tam presne v tom obdobi.
V Pezinku más viac terapií... Samozrejme iba v prípade, ak nie su na teba nahnevaní... (nebola si v PK v január-marec?)
na Mickiewiczovej vraj uz zrusili specializaciu ale viem, ze izba na ktorej su ppp tam je.