Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partacka do diety/cvicenia od 18.7.

Vanessa_ness

katussska24, dresing si mozes spravit zdravy a v ramci nasich kaloricky dovolenych prehreskov aj sama vobec nemaj vycitky. Ja co si robim najjednoduhsiu zalievku: olivovy olej, jablcny ocot, bazalka.

Vanessa_ness

katussska24: to psylium je uzasne, aj ja to jem, davam si to do cajov do malej salky, zasyti a je to dobre aj na nechty, mam take drapky po tom, ze sa ma kazdy pyta, ci mam umele. A suhlasim s Mia_11, ze musli na veceru moc ee.. A majka_21, tu 76% cokoladu schvalujem ale cerstvo spraveny mrkvovy dzus mi neber, po behani aj tak nemozem moc jest a potom neskor riadny salat ;P

katussska24

no ja neviem, nemám si čo také dať, alebo ešte zeleninový šalát, ale to zas s dresingom, ale tie musli si dam o dakej siesej vecer a potom este robim do desiatej..

majka_21

ahojte dievcata, ja chudnem uz od januara a dari sa mi pekne (-8 kg asi doteraz). odporucam vam iba spravidelnit stravu a pridat pohyb 3-4x do tyzdna. je podla mna riadna hlupost dat si na ranajky iba dzus alebo zacat s mrkvovou stravou. jasne, schudnete, ale za mesiac mate kila spat. ja jem aj sladkosti aj vsetko, nic som nevypustila, len si davam pozor, kedy a co zjem. moj jedalnicek napr. dnes vyzeral tak, ze:
R: krajec chlebika s maslom, salamou, plesnivym syrom a paradajkou; maly jogurt
D: croisant
O: kuracia polievka a kuracie maso s lyzicou zemiakov
Ol: banan
V: jogurt
- k tomu som bola na dlhej prechadzke v lese namiesto cvicenia, ale inak zvyknem chodit plavat a do posilovne
Drzim vam palce. Nedietujte, ak chcete schudnut. Po cviceni si niekedy zvyknem dat nieco sladke - musli tycinku alebo kusok keksika alebo nieco podobne. Inak mam v zasobe aj kvalitnu cokoladu (76 % kakaa). Snazim sa vypit asi 2 l vody. Nebojte, vsetko sa podari. Len chodte na to postupne.

katussska24

no môžeme si písať aj tu, len musíte každý deň, aby to bolo aktuálne..:) ja potrebujem schudnúť asi 10kg do konca leta, to je momentálny cieľ, zajtra mám ešte voľno ale potom do práce na týždeň :/,ale tak tam aj vypotím zas dačo, budem jesť iba obedy a na večeru musli, a veeeľa piť. Kúpila som si aj psylium,aj keď je hnusné

Mia_11

ahojte baby,aj ja sa chcem rada pridať,v septembri idem na svadbu a niesom so sebou spokojna 160cm, 58 kg :( chcem dat tych 8 dole. lenže ja nemam vôbec silnu vôľu,každy den ziem čokoladu,večer chipsy,mastne jedla :( lenže ja ani v praci na vyber nemam,robim v gastronomii a tam čo uvaria pre personal musim zjest,aj ked je každy den šalat,vždy si tam musim dat nejaky dresing,inak mi to nechuti :( a v praci mame take strašne chutne čokoladky a tie vyžieram jako jedna sviňa-s prepačenim :( chcem sa toho konečne zbaviť :)ako do toho??? a samozrejme od zajtra by som chcela aj začať cvičiť. stačí vam napr.na raňajky iba napr. džús,alebo muesli,ovocie? na obed si dam to čo bude v praci,ale čo potom večer o tej 17tej ked budem mať posledne jedlo? bojim sa že to zase nezvladnem :(

Vanessa_ness

Baby, mozme bud tu pisat alebo mail/iny napad? Super, som rada, ze sme sa vychytali! Rano zacinam s behom a mrkvovou stavou