Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Partacka do diety/cvicenia od 18.7.

katussska24

bruško aj na fb sa dá spraviť taká, že ju budeme vidieť iba my,však? ja by som bola aj za ten gmail, len neviem to tam spraviť, tak poraďte, a napíšte svoje maily

bruško1

Ahojte baby isto by bolo lepšie spraviť si daku skupinu na FB alebo na gmaily lebo takto tu to bude čítať x ludí a nakoniec nas bude 200 fajn by bola taka menšia skupinka budeme si radiť inšpirovať sa pomáhať ja už chudnem x rokov :D ale tak stale nič tak už teraz mam na to čas priležitosť tak už konečne tiež chcem odstrániť 10 kg. ak chcete napíšte mi na flasch17@azet.sk

katussska24

no prípadne to, čo mi urobia v práci v kuchyni..:/ na výber moc nemám, takže max. ovocie si môžem dať

smajliQa

hej hej, katusssska

ak chodis o 23tej, tak o tej siedmej by si mala rozhodne este papat :) zeleninka; cottage naprikald :)

katussska24

fúúúj, to psylium je inak hnusné, až ma natiahlo :D smajliqa máš pravdu, ale tak neskoro sa mi zas nedá jesť v práci, skúsim teda o siedmej, spať chodím o 23tej.
Ešte ma napadlo, mail na googli, tam sa dajú vytvoriť nejaké skupiny sa mi zdá, že by sme si tam všetky písali..hm?

smajliQa

ahojte baby, nechcem sa vam kafrat do temy, a necham vas chudnut, drzim palceky samozrejme... len by som vam chcela dat mini radu :)))
baby nejest po 17tej ako som tu citala, je velmi zle..
vezmite si ze o 17tej sa najete a pojdete spat cca o 23:00, to je 6 hodin nejedenia,... telo ostane hladne, a v noci miesto spalovania bude udrziavat tuk v tele, lebo bude v strese, ze nedostane dlhu dobu najest.... papkajte 2 a pol hod pred spanim,.. .ok? :)))