Mám 29 rokov, som úplne zdravá žena, mám jedného partnera u roky. Ale mám jeden problém, že mi zapácha prirodzenie. Hygienu udržiavam, každý deň sa sprchujem, používam intímne gély, kvasinky ani nič podobné nemám, menštruáciu mám pravidelnú a v norme, HaK nepoužívam. Nosím bavlnené nohavičky. No aj tak ak sa ráno osprchujem, poobede to je už dosť silno cítiť. Prečo to môže tak byť ? A ako s tým bojovať?
Prosím, len seriozne odpovede. Ďakujem Vám za rady.
Ako bojovať so zápachom?
ahoj skus pouzivat intimny gel od canestenu aj mne velmi zapachal vytok a kludne to mozes mat aj od nejakej potraviny, mne napr vadili bielkoviny
asik preto ze nosis bavlnene nohavicky skus neaku dobu chodit uplne bez .Ja mam taky isti problem ale ked chodim do Chorvatska na nudaplaz tak tam som podstate 10 dni stale vyzleceny a zapach uplne ale uplne zmizne
problem moze byt v prehnanej hygiene. dneska nas reklama zaplavuje somarinami na vsetko bez ohladu na to, ze to nie vzdy musi byt pre nas dobre. Cim viac chemie pouzivas, tym viac sa tvoje telo brani. Mne gynekolog vyslovene odporucal na hygienu len teplu vodu. ta nijako neskodi. Vlhcene obrusky, intimne gely a parfumovane intimky zbytocne len drazdia. Skus ich nacas nepouzivat a uvidis, ci to bude mat nejaky efekt. Ak sa nic nezmeni, chod pre istotu za gynekologom, nech ta vysetri este raz a spravi aj kultivacie na mykoplazmy, chlamydie a ureaplazmy.
Je aj mozne, ze tvoja vona prekaza len tebe a nikto iny totakto nevnima.
taketo vlhcene parfemove veci mne osobne nevyhovuju,skor to musi smrdiet este viac.jednoducho sa spytaj,ci to vadi aj priatelovi.neodstrkava sa ked ti robi "oral" ?? .... ak hej,jednoducho chod naspät k lekarke... ja som kedysi davno mala tiez taky "zvlastny" zapach a brala som nejake lieky.a to som nemala ani vytok,ani bolest,ani problemy so sexom,vlhkostou,nic....a to som si kupila v lekarni nejake volnopredajne akoze ochranne lieky na caste mykozy,kvasinky.z toho som mala ten hnusny zapach.
jankaaa - zápal nemám, a tento problém mám už hádam aj 5 rokov. Lenže keď už mám priateľa a intímne spolu žijeme, je to dosť nepríjemné. Používam aj intímne vlhčené obrúsky, ale ide to dosť do peňazí. Tak neviem...rozmýšľam, že možno vo svete existuje nejaký intímny krém parfémovaný, len my o ňom ešte nevieme. Ktovie možno ho hollyv. hviezdy aj používajú, len je to dosť intímna téma .
treba navstivit gynekologa. mozno ide o zapal, alebo narusene PH.