kramy..oddialenie

Príspevok v téme: kramy..oddialenie
andraaaa

ked mam dostat kramy cca o tri dni uz je asi neskoro brat nejake lieky na ich oddienňlenie? pocula som ze este aj citrony posobia podobne ale neviem. Ono mam ist v utorok na turu a kramy mam dostat tiez tak nejak. A ta tura je 5dnova a rkamy vacsinou tiez. ak sa nedaju oddialit...ako by som tampony mala vymienat v prirode? brat zo sebou do tasky nejakej a na kazdej chate ich vyhodit? po akej dobre vymienat tampony? 3hod? alebo? dakujem za rady

sasanka135

su na to lieky ale asi ti ich predpise iba gynekolog.ale zrejme si asi este mlada a narusit si cyklus liekmi no neviem neviem.tie citrony u niekoho mozno funguju ale ja by som sa na to nespoliehala.ber si ich so sebou a vymienaj si ich priblizne kazdych 3-6 hodin ale mozes si ho vymenit aj skor ked potrebujes

žažiká

igor ja si myslim ze je lepsie pomenovanie kramy ako menzes, dievcata to medzi sebou pomenuvaju takto...

na oddialenie jedine skocit za gynekologom ale neviem, ja to nerobievam, nechcem si nejako narusit cyklus...

tampony podla toho ako silno krvacas, ja napriklad prvy a druhy den mam najsilnejsie a musim menit kazde dva hodinky a treti stvrty menim kazde 4 hodiny...ale ja to mavam 3 dni maximalne 4...

igor.kral

no neviem, ja ti neporadim, ale dost neznasam, ked tomu zeny takto hovoria. to ako keby zhadzovali samy seba. neviem, preco si to tak nechutne pomenovali. aspon v nazve temy by si mohla pouzivat ine slova.