Prosim vas Napiste mi kde sa daju urobit krvne testy na Pohlavne choroby ? Môj lekar mi povedal že na Higiene ale kde to je a ako kolko sa plati netušim . Ak nie kto ma stym skusenosti napiste mi Prosim ,, A Ďakujem
Stredisko na Pohlavne choroby?
oprava* nie do ale po 6mes.
inak dúfam že vieš že na hiv myslím že do 6mesiacov od inkriminovaného styku sa chodí na testy.. lebo až po takom čase sa dokáže odhaliť v krvy do vtedy nie.. myslím že až po takej dobe si telo spraví protilátky v krvi ktoré potom tie testy odhalia..
a to som sa na internete dočítal ževraj ten venerolog mi urobí testy .. tak načo to tam píšu ked ma ajtak pošlú k obvodnej
ta lekárka si asi moc pozerala doktora sovu:D inak ja som najskôr ako za obvodnou išiel na venerologickú ambulanciu a oni mi povedali že sa starajú iba o prípady ktoré už nakazené boli.. a ona ma poslala k obvodnej a ten ma poslal k urologovi :D uplny bordel v tom je .. potom sa nečudujme že máme toľko málo nakazených prípadov ked nikto nechodí na kontroly
no ja som išiel k urologovi a spravil na všetko a dosť dôkladnéé aj na ureloplazmy hpv a iné.. ale musel som si za to zaplatiť 70e ale som čistý ako bábatko.. a internista alebo všeobecný ti až také dôkladné nespravý aspon si myslím iba na tie základné ako aids kvapavka a tak aj to iba ako predoperačné vyšetrenie..