napravenie chrbtice !

Príspevok v téme: napravenie chrbtice !
blondula

ahojte ! problemy s chrbticou mam uz od nepamäti.lenze teraz som zase v stadiu,ked musim kvoli silnym bolestiam hlavy a strnulosti celeho trupu navstivit lekarku :-( chcem sa spytat,mozem jej povedat,nech ma posle na napravenie chrbtice ? totiz vzdy ked som chodievala,jedine co mi urobili boli obstreky,parafin,elektrody,lieky....a po case to zacalo znova.napravoval mi raz jeden lekar na pohotovosti,ale to uz bolo v stadiu,ked som sa ani vystriet nemohla a ani posadit ! viem ze sa to neodporuca,ale lieky mi tiez nepomozu :-(

MikiTN

Pri bolestiach chrbtice ale samozrejme aj pri iných používam úto podložku. Mám jednu na predaj , bola 5-krát zapnutá ( mamina ju nepoužívala...) Je to špeciálna podložka, ktorá funguje na princípe svetelného infračerveného žiarenia neviditeľného voľným okom. Možno ju používať dlhodobo alebo príležitostne, či už pri liečbe alebo ako prevenciu. Účinky dlhovlnného žiarenia:
• 1. Myorelaxačný a spazmolytický účinok - uvoľňuje svalstvo a kŕče
• 2. Trofický účinok – zlepšenie výživy a funkcie orgánov
• 3. Resorpčný účinok – zlepšuje sa vstrebávanie metabolitov látkovej výmeny
• 4. Analgetický účinok – tlmenie bolesti
• 5. Imunobiologický účinok – pri zvýšenom prekrvení a prísune obranných látok povzbudzuje imunitné reakcie
Infrapodložka Caldo Sogno pôsobí ako podporný prostriedok pri liečení kĺbov, svalov, krčnej chrbtice a krížov, pôsobí preventívne proti srdcovo-cievnym ochoreniam, zlepšuje lymfatický a krvný obeh, takisto pôsobí proti bolestiam pohybového aparátu, u športovcov napomáha regenerovať svalstvo, napomáha pri problémoch s nespavosťou. Obal infrapodložky je pretkávaný striebrom, ktoré sa používa aj v medicíne pre jeho antibakteriálne a antistatické účinky.
Ak by bol záujem tak posuniem :-)

nata24

Ahoj, na uvoľnenie stuhnutých svalov a odstránenie bolesti by ti pomohla kyslíková dotyková infúzia. Chodí na to veľa ľudí s bolesťami bohybového aparátu. Pretože kyslík pomáha urýchliť odplavovanie toxínov so svalov, uvoľňuje spazmy a potláča zápaly. Robia to len v Trnave ak chceš tu je kontakt 0915/937 241

exwhyz

Väčšina ľudí má mäkké svalstvo okolo chrbtice a tým pádom ide všetká záťaž na chrbticu, keď človek pracuje, keď niečo dvíha a podobne. Problémy však bude mať aj keby vôbec nepracoval, aj keby len sedel:-)
Ja som jeden čas cvičil na steperi rukami a odvtedy som nemal žiadne problémy s chrbticou. Spevnil som si svalstvo a mám odvtedy silu ako kôň.
To naprávanie chrbtice je podľa mojej mienky nebezpečná vec a ja osobne by som sa na to nedal nikdy nahovoriť. Najmä nie vtedy, ak je tam napr. zapálený nerv a pod., ale isto ti budú vedieť poradiť:-)

RomanBA

Ošetrenia:
-zmiernenie až odstránenie bolesti päty, členka, achilovej šlachy a lýtka.
- zmiernenie až odstránenie bolesti v okolí bedrového kĺbu, može vyrážat do slabín až celej nohy. Zápal sedacieho nervu, Ischiasu.
- zmiernenie až ostránenie bolesti v lumbárnej časti, drieková a krýžová oblasť. (seknutie, akútna bolesť brániaca v pohybe), môže vyrážať do nôh (tŕpnutie nôh)
- zmiernenie až ostránenie bolesti v medzilopatkovom priestore, ramennom kĺbe (hlbolá bolesť, tŕpnutie rúk), pichanie na hrudi a pod pŕsnym svalom, sťažene dýchanie, diskomfort.
- zmiernenie až ostránenie bolesti v krčnej chrbtici pri pohybe a otáčaní hlavy, bolesti hlavy, ,,,závrate,,, migrény.
- zmiernenie až odstránenie bolesti bolesti v kolennom kĺbe, stehennom svale, slabine, hamstringy.
- zmiernenie až odstránenie bolesti v prstoch, v zápästí, dlani a lakti. (karpálny tunel, pichanie v zápestí)

Viac tu: www.masaze-rf.sk

evcca

ja som este vyskusala taku cinsku mast, nanesiem si trochu na krk zozadu, mavam tam trigent pointy- stuhnute body vo svaloch a sama rozmasirujem, niekedy to pomoze. je chladiva.

blondula

moj ma 11 kilov a to bude mat 10 mesiacov :DDD tucko neni,ale je veliky,vsetci si myslia,ze ma uz minimalne rok.masaze mi robil priatel,ale vyse mesiaca je mimo slovenska a ja namiesto toho aby som vrazala peniaze na masaze,si ju dam napravit a potom aj par krat premasirovat... najhorsie su tie bolesti hlavy.niekedy sa otacam jak sova :DDD

evcca

moj maly bude mat rok, ma cez 9kg a tiez citim trapezy a krcnu chrbticu z neustaleho zdvihania a prekladania a nosenia. pomaha mi nahriatie, cvicenie a masaz.

blondula

evcca....bola som sa spytat,ale robia to u nas na rehabilitacii.takze tento tyzden tam musim behnut kedze u nas v Topolcanoch to nie je na jednom mieste,auto nemam a miminko ma caka doma :D