preco je to tak?

Príspevok v téme: preco je to tak?
modraruzicka

Preco dnes muzi ocakavaju od zeny, ze im hned na zaciatku "da"?
Este sme sa ani poriadne nespoznali - ako sa dá spoznat clovek za 1 mesiac, ked sa vidite par hodin len cez vikendy?
A ked poviem : nie, necitim sa na to - tak hra urazeneho
A potom, ked uz sa aj na "to" citim, tak si uvedomim, ze z jeho strany to nie je o cite, o laske a ked mu to poviem, tak odpoved je:ked sa stale branis sexu, tak si myslim, ze to asi nechces.

Nerozumiem, alebo som zatial mala smolu len na tych "nespravnych"

Ja len tak, lebo mi je z toho smutno:(

modraruzicka

Ja to chapem, ved aj ja citim tuzbu po milovani, ale nevleziem hned s kazdym do postele predsa.
Preco sa dnes vztahy zacinaju z opacneho konca? Najprv zacneme spolu spavat a az potom sa zaciname spoznavat a rozmyslat, co to bude za vztah?

blondula

veru tak,ako pise Deee....je to nekonecny vesmir pre nadrzaneho chlapa :DDD a este k tomu ked je leto a vsade behaju polonahe dievcence a drazdia chlapcov :DDD

Deee

Urazena pycha sa to vola... Ty by si uz aj pristupila a on začne hrať urazeneho lebo si mysli, ze ta tým vytresta, ked pocítis, ake je to byt odmietnuta a pritom trestá len sám seba vlastnou hlúposťou
Sú take typy, bud das a môžu si urobiť ciarku alebo nedas a tak rýchlo ako sa v živote zjavili sú prec, lebo načo strácať cas ked nechces dat, a mesiac však to je snad nekonecny vesmír pre nadrzaneho chlapa